Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 septembrie 2023. Angajaţii STB ameninţă iar cu greva. Şoferii se plâng că nu le mai ajung salariile de 6.600 de lei net şi cer "spor de burduf"

Știrile zilei, 5 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 5 septembrie 2023

1) Coaliţia de Guvernare vine cu noi măsuri pentru a acoperi gaura de 45 de miliarde de lei de la buget. Statul vrea să taxeze multinaţionalele şi băncile care au profituri excepţionale.

2) Un poliţist băut şi drogat a lovit o femeie de 33 de ani, în Caracal. O tânără care se afla pe locul din dreapta a minţit iniţial că ea se afla la volan, pentru a-l acoperi.

3) Angajaţii STB ameninţă iar cu greva. Şoferii se plâng că nu le mai ajung salariile de 6.600 de lei net şi cer "spor de burduf", pentru conducerea vehiculelor cu o lungime mare.

4) Polonia începe extrădarea ucrainenilor apţi de luptă. În ultimul an şi jumătate, zeci de mii de persoane au fugit cu acte false în ţările din Uniunea Europeană, pentru a nu ajunge pe front.

5) Șeful Gărzii de Mediu Tulcea a fost reținut de procurorii DNA pentru corupţie. Meran Dorin a fost prins în flagrant în timp ce primea 25.000 de lei de la un om de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 septembrie 2023. Angajaţii STB ameninţă iar cu greva. Şoferii se plâng că nu le mai ajung salariile de 6.600 de lei net şi cer "spor de burduf"