Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 februarie 2024. Şoferii băuţi sau drogaţi care provoacă accidente mortale pot rămâne fără permis pe viaţă

Știrile zilei, 6 februarie 2024, prezentate de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 06.02.2024, 19:42

Vezi și

Știrile zilei, 6 februarie 2024

1) Armata vrea să recruteze români între 18-35 de ani pentru a fi militari voluntari în termen. La finalul stagiului, aceştia ar putea primi aproximativ 9.000 de lei brut.

2) Şoferii băuţi sau drogaţi care provoacă accidente mortale pot rămâne fără permis pe viaţă. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat şi merge la Camera Deputaţilor.

3) Camelia Tişe a murit de malarie, potrivit medicilor legişti. Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj ar fi luat virusul din Tanzania, unde a mers în vacanţă.

4) Ucraineanca desemnată Miss Japonia 2024 renunţă la titlu. Hotărârea a fost luată după ce s-a aflat că a avut o relaţie cu un medic care era căsătorit.

5) Donald Trump poate fi pus sub acuzare pentru incidentele de la alegerile din 2020. Un tribunal american a decis că fostul preşedinte american nu beneficiază de imunitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 februarie 2024. Şoferii băuţi sau drogaţi care provoacă accidente mortale pot rămâne fără permis pe viaţă