Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 iunie 2022. Dosare penale, după SAGA Festival; Rafael Nadal scrie o nouă pagină în istoria tenisului

Știrile zilei, 6 iunie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 06.06.2022, 15:49

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 6 iunie 2022

1) Petrecere încheiată tragic pentru un tânăr care a participat la Festivalul Saga din Bucureşti. A consumat droguri, iar medicii nu au mai putut să îl salveze. Peste 130 de fapte de natură penală ar fi în cercetare.

2) Peste 126.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru susţinerea examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie - iulie. În următoarele zece zile vor fi susţinute probele de evaluare a competenţelor.

3) Rusia este acuzată că împiedică exporturile de grâu prin porturile ucrainene. Vladimir Putin a catalogat acuzaţiile drept o cacealma prin care Vestul vrea să dea vina pe Moscova pentru problemele de pe piaţa alimentară mondială.

4) Rafael Nadal a câştigat turneul de la Roland Garros pentru a 14-a oară. Spaniolul a mai scris un capitol în istoria tenisului mondial, devenind primul jucător din istorie care cucereşte 22 de turnee de Mare Şlem.

5) Ţara Galilor s-a calificat la Cupa Mondială după o aşteptare de 64 de ani. Galezii au câştigat cu 1-0 finala barajului cu Ucraina şi vor evolua în Qatar în grupa B, alături de Anglia, Iran şi Statele Unite ale Americii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 iunie 2022. Dosare penale, după SAGA Festival; Rafael Nadal scrie o nouă pagină în istoria tenisului