Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 august 2023. Detalii dramatice în cazul crimei din Mangalia, unde o tânără a fost ucisă de prietena ei

Știrile zilei, 7 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 07.08.2023, 19:36

Vezi și

Știrile zilei, 7 august 2023

1) Detalii dramatice în cazul crimei din Mangalia, unde o tânără a fost ucisă de prietena ei. Criminala i-a pus trupul într-un geamantan şi apoi l-a aruncat într-un parc din oraş.

2) Banca Națională a României a anunţat că menţine dobânda-cheie la 7% pe an. Economiştii spun că rata anuală a inflaţiei a scăzut în luna iunie cu jumătate de procent, la 10,25%.

3) Gest inconştient al unui turist din Bosnia pe Transfăgărăşan. Bărbatul a fost atacat de un urs pe marginea drumului, după ce s-a oprit pentru a-i da de mâncare.

4) Un copil din Ialomița a plecat cu trenul la mare, fără să își anunțe părinții. Băiatul a fost găsit de poliţiştii din Constanţa, care l-au internat temporar într-un centru de primire minori.

5) Explozie puternică într-un port din Turcia, la 60 de kilometri de Istanbul. Cel puţin 10 persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 august 2023. Detalii dramatice în cazul crimei din Mangalia, unde o tânără a fost ucisă de prietena ei