Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 februarie 2024. Incendiu puternic în Delta Văcăreşti. Flăcările s-au întins pe un hectar şi jumătate de teren

Știrile zilei, 8 februarie 2024, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 08.02.2024, 19:27

Vezi și

Știrile zilei, 8 februarie 2024

1) Patru foşti militari români au fost ucişi în Congo, după ce au fost atacaţi de rebeli. Victimele sunt mercenari care au plecat în Africa pentru a antrena armatele locale.

2) Amendă de 123 de milioane de lei pentru cei mai mari retaileri de electronice şi electrocasnice. Consiliul Concurenţei spune că s-au înţeles să umfle preţurile la televizoare în telefoane între 2019 şi 2021.

3) Incendiu puternic în Delta Văcăreşti. Flăcările s-au întins pe un hectar şi jumătate de teren, iar autorităţile au intervenit cu opt autospeciale de stingere.

4) Scenariul alegerilor comasate care este din ce în ce mai aproape de realitate. Klaus Iohannis şi-a dat aprobarea, iar coaliţia discută pentru a stabili care va fi calendarul final.

5) A doua zi de audieri la TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep. Fostul antrenor Patrick Mouratoglou a depus mărturie şi şi-ar fi asumat responsabilitatea pentru suplimentele contaminate cu Roxadustat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 februarie 2024. Incendiu puternic în Delta Văcăreşti. Flăcările s-au întins pe un hectar şi jumătate de teren