Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 februarie 2024. Pompierii din Bucureşti sunt acuzaţi de furt, la doi ani de la stingerea incendiului de la complexul Prosper

Știrile zilei, 9 februarie 2024, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 09.02.2024, 19:33

Vezi și

Știrile zilei, 9 februarie 2024

1) Apar informaţii noi în cazul foştilor militari români, victime într-un atac armat în Congo. Printre cei 5 morţi s-ar afla şi un angajat al Poliţiei Române, care îşi luase concediu fără plată un an de zile.

2) Incident dramatic pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani. Un actor a fost împuşcat de un coleg în timpul unei repeţiti, cu o armă airsoft.

3)Banca Transilvania finalizat cumpărarea OTP Bank România. Tranzacţia se ridică la aproape 350 de milioane de euro.

4) Interviul realizat de Tucker Carlson cu Vladimir Putin a fost publicat pe Twitter şi a adunat peste 100 de milioane de vizualizări. Liderul de la Kremlin a transmis că este imposibil pentru Rusia să piardă războiul cu Ucraina.

5) Pompierii din Bucureşti sunt acuzaţi de furt, la doi ani de la stingerea incendiului de la complexul Prosper. Proprietarii unui magazin spun că le lipsesc bunuri în valoare de 100.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 februarie 2024. Pompierii din Bucureşti sunt acuzaţi de furt, la doi ani de la stingerea incendiului de la complexul Prosper