Antena Meniu Search
x

UNTOLD 2017. Noapte magică la Cluj, cu Ellie Goulding în fața a zeci de mii de spectatori!! #100 de zile de vară

Zilele acestea este absolut inevitabil să nu vorbim despre festivalul Untold. Cea de-a doua seară a evenimentului de la Cluj Napoca a fost una. memorabilă. Aflată pentru prima dată în România, Ellie Goulding i-a făcut pe zecile de mii de tineri prezenţi să rămână fără glas.

Vezi și

Cea de-a doua seară a festivalului Untold de la Cluj Napoca a fost una memorabilă. Aflată pentru prima dată în România, Ellie Goulding i-a făcut pe zecile de mii de tineri prezenţi să rămână fără glas.

A doua seară a festivalului Untold a stat sub semnătura filmului Fifty Shades of Grey.  „Love me like you do" a răsunat vineri seara pe Cluj Arena. Ellie Goulding, aflată pentru prima dată în România, a făcut un show de zile. Artista a cântat la chitară, a dansat şi a vorbit cu publicul.

Tineri din toate colţurile lumii au ajuns în inima Ardealului pentru a se bucura de muzică bună.

Seara a fost completată de dj-ul american Dillon Francis, dar şi de Dimitri Vegas & Like Mike.

Urmează încă trei nopţi de spectacole în condiţii de vreme extrem de caldă. Judeţul Cluj este, de asemenea, sub cod roşu. Organizatorii s-au asigurat cu 60 de tone de gheaţă şi două tiruri cu apă potabilă pentru a potoli setea participanţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vara de 100 de zile » UNTOLD 2017. Noapte magică la Cluj, cu Ellie Goulding în fața a zeci de mii de spectatori!! #100 de zile de vară