Antena Meniu Search
x

Gwyneth Paltrow s-a dat drept COSMETICIANĂ ROMÂNCĂ, pentru a face o farsă clienților unui salon. Vezi reacția “păcăliților” (VIDEO)

Gwyneth Paltrow a făcut deliciul internetului, după ce a acceptat să joace rolul unei maseuze românce. Actrița de la Hollywood a vorbit engleza cu accent românesc.

Vezi și

Gwyneth Paltrow a făcut deliciul internetului, după ce a acceptat să joace rolul unei cosmeticiene românce. Actrița a vorbit engleza cu accent românesc.

Actrița americană a făcut parte dintr-o *păcăleală organizată*, menită să obțină tot felul de reacții amuzante din partea clienților salonului de înfrumusețare. Astfel, Paltrow a jucat rolul unei cosmeticiene românce, angajată la respectivul salon.

Actrița și-a luat serios în seamă rolul de cosmeticiană. A pregătit clienților creme și tratamente faciale, le-a aplicat și le-a făcut masaj facial. Dar a avut grijă să comunice cu o engleză care avea un puternic accent românesc, pentru a nu se da de gol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vedete » Gwyneth Paltrow s-a dat drept COSMETICIANĂ ROMÂNCĂ, pentru a face o farsă clienților unui salon. Vezi reacția “păcăliților” (VIDEO)