Antena Meniu Search
x

Video Furtunile încep să facă ravagii în ţară: străzi din Sinaia, inundate. Până când ţine codul galben de vijelii şi grindină

Furtunile care au făcut ravagii zilele trecute în Prahova s-au extins astăzi. Este alertă de vreme rea în aproape jumătate de ţară. Un cod galben de ploi torenţiale, grindină şi vijelii a intrat în vigoare din această dimineaţă, iar la orele prânzului a fost deja rupere de nori în Sinaia. Vremea s-a stricat brusc şi în Capitală, în urmă cu scurt timp. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 07.05.2024, 17:27

Vezi și

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală, valabilă până azi la ora 23.00. Dacă azi am avut în termometre 28 de grade Celsius, o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, iată că vremea s-a stricat. Bate vântul cu putere, sunt nori închişi la culoare şi a şi picurat.

Ne aşteptăm de altfel la averse puternice, ploi torenţiale, grindină şi cantităţi însemnate de apă în Bucureşti, de până la 15 l/mp, de altfel spre seară temperatura o să scadă brusc în Capitală, cu 10 grade Celsius.

Cod galben de furtuni şi vijelii pentru zona de est a ţării

Nu vom în avea în termometre mai mult de 18 grade în Bucureşti, iar la nivelul ţării o medie de 14-15 grade Celsius. Pe lângă prognoza specială pentru Bucureşti avem un cod galben de furtuni şi vijelii pentru zona de est a ţării, ne aşteptăm la furtuni puternice şi cantităţi însemnate de apă de peste 40 de l/mp.

În Sinaia au fost inundaţii în zona gării, acolo unde pompierii au acţionat deja. Şi în zilele următoare vremea se menţine destul de capricioasă, iar codurile de vreme rea vor fi actualizate de la o zi la alta şi vor cuprinde întreg teritoriul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Vremea » Furtunile încep să facă ravagii în ţară: străzi din Sinaia, inundate. Până când ţine codul galben de vijelii şi grindină