Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Incendiu uriaş cu degajări mari de fum în Timişoara. Zeci de cauciucuri au luat foc într-o parcare de tiruri

Un incendiu uriaș a izbucnit duminică într-o parcare de tiruri din Timișoara. Zeci de cauciucuri au luat foc și din cauza fumului gros a fost informată Garda de Mediu. Pompierii intervin la fața locului și anunță că nu sunt victime.

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 15:19

Potrivit ISU Timiș, pompierii au fost solicitați să intervină duminică, la ora 11.45 pentru „stingerea unui incendiu izbucnit într-o curte comună (mai mulți operatori economici) pe strada Demetriade din Timișoara”.

A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locului evenimentului s-a acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, au mai spus cei de la ISU.

La sosirea echipajelor de intervenție „s-a constatat că incendiul se manifesta la deșeuri și anvelope, pe o suprafață de aproximativ 300 mp”. În urma evenimentului au ars aproximativ 100 cauciucuri, o remorcă dezafectată și au fost afectate alte două remorci de TIR.

Articolul continuă după reclamă

Nu s-au înregistrat victime. De asemenea, a fost anunțată Garda de Mediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Incendiu uriaş cu degajări mari de fum în Timişoara. Zeci de cauciucuri au luat foc într-o parcare de tiruri