Antena Meniu Search
x

Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi şi vijelii până vineri

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo de fenomene extreme. Astfel, de astăzi, de la ora 12.00, intră în vigoare un cod galben de ploi torenţiale, grindină şi vijelii. Jumătate de ţară este vizată de instabilitatea atmosferică. 

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 11:02

Interval de valabilitate este de joi, 27 iunie, ora 12  şi până vineri, 28 iunie, ora 03. În Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Oltenia și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50...70 km/h), vijelii, grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi şi vijelii până vineri

Articolul continuă după reclamă

Vremea în Capitală se menţine călduroasă

Temperaturile maxime ating 33 - 34 de grade, joi, în Capitală, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Potrivit prognozei speciale pentru București, transmis de ANM, vremea va fi călduroasă, joi, în Capitală. Temperatura maximă va fi de 33...34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 30...35 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Vremea » Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi şi vijelii până vineri