Antena Meniu Search
x

Video Unde ninge şi ce surprize aduce vremea, la final de aprilie. Prognoza meteo în Bucureşti şi în ţară

Dacă pe parcursul zilei a ieşit soarele, din această seară vremea se schimbă. Vom avea parte de ploi şi temperaturi mai scăzute, ba chiar va ninge la munte.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 21.04.2024, 20:58

Vezi și

"Va trebui să mai aşteptăm câteva zile până când să avem din nou căldură şi soare. Astăzi, în Capitală, am avut parte de cer în mare parte senin, dar din această seară vin ploile în Bucureşti. Va ploua chiar şi luni şi marţi, vorbim de cantități de apă de aproximativ 15 l/mp", transmite Mădălina Chiţac, reporter Observator.

METEO. Se schimbă vremea în Bucureşti şi în ţară

"Se mai răceşte vremea în Capitală. Mâine vor fi în Bucureşti 15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 8 grade. Abia de miercuri se mai încălzeşte vremea în Bucureşti", adaugă Mădălina Chiţac, reporter Observator.

"Până atunci, avem parte de ploi şi în restul ţării. Există o avertizare meteo în vigoare. În anumite zone, va ploua într-o zi cât într-o lună, adică în jur de 30 l/mp, iar vântul va ajunge la viteze de până la 55 de km la oră. La munte va ninge în aceasta seară. E cod galben de ninsori si viscol în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã. De Florii însă, vom avea soare în aproape toată ţara şi temperaturi în jur de 20 de grade", mai spune Mădălina Chiţac, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Unde ninge şi ce surprize aduce vremea, la final de aprilie. Prognoza meteo în Bucureşti şi în ţară