Antena Meniu Search
x

(P) Cele 25 000 de (inter)fețe ale HUAWEI WATCH GT 4

Nu e niciun typo, ai citit bine, 25 000 este numărul interfețelor customizabile ale noului ceas inteligent de la HUAWEI.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 18:17

Pe lângă designul ultra adaptabil oricărui moment din viața ta, HUAWEI WATCH GT 4 vine la pachet cu noi tehnologii în ceea ce privește monitorizarea sănătății, a sportului și organizarea vieții tale de zi cu zi. HUAWEI WATCH GT 4 este ceasul de care nici nu știai câtă nevoie ai.

Cele 25 000 de (inter)fețe ale HUAWEI WATCH GT 4

Evoluția cadranului clasic: colțuri elegante

Seria ceasurilor GT de la HUAWEI este deja consacrată în piața ceasurilor inteligente și arhi-cunoscută între pasionații de tehnologie. Încă din 2018 HUAWEI adaugă periodic încă o generație de wearables la palmares, cu update-uri care să reseteze standardele în tehnologie și inovații caracteristice companiei chineze.

Una din numeroasele noutăți ale seriei GT 4 este atenția deosebită pusă pe design. Cadranul ceasului care vine în două variante de dimensiuni, 41mm și 46mm, se regăsește în noua generație GT tot în două forme, îmbinând luxul tradițional cu rafinamentul unui design clasic.

Cadranul ceasului de 46 mm are pentru prima oară o formă octogonală, împrumutată din ceasurile tradiționale de lux, care inspiră putere, precizie și forță.

Tot putere, precizie și forță inspiră și designul cadranului ceasului de 41 mm, doar că sub un strat de eleganță și rafinament, ceasul păstrând aspectul clasic, circular al cadranului.

Display-ul AMOLED, pe care se pot admira la rezoluția de 466x466 cele 25 000 de interfețe ale ceasului, vine în varianta de 1.43 inchi cu o densitate de 326 PPI și cea de 1.32 inchi cu o densitate de 352 PPI. Orice variantă de mărime ai alege, privirile atrase sunt garantate, mai ales că ceasul tău nu va fi niciodată nepotrivit pentru o ocazie.

Nu numai că îți poți schimba interfața din numeroase variante potrivite pentru orice, dar și cureaua ceasului este disponibilă într-o varietate impresionantă: de la piele, la metal și la materiale reciclate din plasticul din ocean, ca brățara versiunii Verde a HUAWEI WATCH GT 4.

Tu te miști, HUAWEI te premiază

Dacă vrei să ieși la o alergare în parc pentru a te încălzi atunci când temperaturile încep să scadă, funcția alergare, din numeroasele moduri de sport, se bucură de un update al antrenorului, creat cu inteligența artificială. Ceasul tău HUAWEI îți monitorizează bătăile inimii, caloriile consumate și timpul în care corpul tău e activ, în mișcare.

Pentru cei care au nevoie de o extra motivație, HUAWEI inaugurează cu seria GT 4 gamificarea activităților sportive, prin introducerea provocărilor și premiilor care să te motiveze să te miști cât mai mult. Îți plac medaliile? E șansa ta să te autodepășești și să câștigi cât mai multe, deși adevăratul câștig, și anume un stil de viață mai sănătos, e greu de egalat.

Cele 25 000 de (inter)fețe ale HUAWEI WATCH GT 4

Oricât de plin ar fi calendarul, tot încape în ecranul lui GT 4

Conectivitatea este un alt punct forte al generației GT 4. Compatibil atât cu iOS, cât și cu Android, HUAWEI WATCH GT 4 are o autonomie a bateriei de până la două săptămâni și are un meniu grid intuitiv în care îți poți organiza principalele aplicații de care ai nevoie, cum ar fi calendarul, întâlnirile importante și apelurile, pe care le poți iniția cu ușurință prin bluetooth direct de pe interfața ceasului tău.

Meniul generației GT 4 este rezultatul unei animații UI noi, care și-a propus să detalieze fața ceasului și să creeze o experiență intuitivă pentru utilizator.

HUAWEI WATCH GT 4 este un ceas inteligent versatil, care se pliază pe nevoile și dorințele tale în fiecare moment. Cu tehnologie de ultimă oră încorporată într-un design elegant, inovații în aplicațiile de sănătate și monitorizare a sportului, cel mai nou ceas de la HUAWEI este accesoriul care nu te va dezamăgi niciodată!

Precomandă de pe HUAWEI Store până pe 1 octombrie HUAWEI WATCH GT4 și bucură-te de o ofertă specială cu FreeBuds SE 2 cadou, dar și o serie de beneficii, precum:

2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate în discount la următoarele comenzi;

12 rate fără dobândă;

livrare gratuită și rapidă.

Totodată, HUAWEI WATCH GT 4 46 mm Rainforest Green cu bezel GMT se vinde exclusiv pe HUAWEI Store.

Prețuri HUAWEI WATCH GT 4 precomandă:

HUAWEI WATCH GT 4 46 mm:

Black (curea din fluoroelastomer) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Rainforest Green (curea verde din material reciclat, design GMT al bezelului) – 1299 lei

Grey (curea metalică, design tip unibody) – 1599 lei

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm:

White (curea de piele albă) – 1199 lei

Light Gold (curea Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalică Piano Key) – 1899 lei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Advertoriale » (P) Cele 25 000 de (inter)fețe ale HUAWEI WATCH GT 4