Antena Meniu Search
x

(P) Cosmeticele – top produse pe lista de cadouri de Crăciun 2023 a cumpărătorilor români

Lista de cadouri pentru Crăciunul din 2023 cuprinde foarte multe articole, printre cele mai căutate numărându-se cosmeticele. Trendul asecendent este confirmat de vânzările uriașe de Black Friday, unde acest tip de produse, s-a clasat pe primele locuri alături de jucării, produse alimentare, pentru animalele de companie, electronice și electrocasnice.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 16:27

(P) Cosmeticele – top produse pe lista de cadouri de Crăciun 2023 a cumpărătorilor români

Succesul acestei categorii de produse, conform promo-codes.ro, se datorează reducerilor și cupoanelor cu discount-uri, clienții căutând în special articolele de cosmetică de calitate la prețuri mici. Pentru cumpărăturile de Crăciun, peste 64% din clienți se așteaptă la reduceri pe site, motiv pentru care nu ar face achiziții dacă acestea nu ar fi disponibile.

Produsele cosmetice – cadourile perfecte pentru femei cu ocazia Crăciunului

În timp ce bărbații își doresc să primească cu ocazia Crăciunului cadouri sub formă de bani (40%), femeile își doresc cosmetice, produse de îngrijire facială și corporală și parfumuri (55%). Cei care activează cod reducere Sephora pot să cumpere articole din această categorie cu prețuri reduse datorită cupoanelor promoționale.

Femeile își mai doresc să primească de Crăciun și alte produse în afara cosmeticelor, printre acestea numărându-se:

  • Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte
  • Bijuterii și ceasuri
  • Bilete la concerte de muzică, teatru și alte evenimente
  • Cărți și e-book-uri
  • Vouchere și carduri cadou

Pe lista de dorințe pentru Crăciun a bărbaților se numără voucherele și cardurile cadou, băuturile de calitate, telefoanele inteligente, tabletele și computerele, precum și diverse accesorii pentru acestea.

Pot fi considerate produsele de cosmetică niște cadouri potrivite pentru Crăciun?

Unul dintre motivele principale pentru care parfumurile și produsele de cosmetică sunt potrivite drept cadouri de Crăciun este reprezentat de reducerile de care beneficiezi în mod constant. De exemplu, dacă se activează cod reducere Parfimo, prețurile promoționale pot ajunge până la 70%, o valoare de reducere care nu se obține la foarte multe articole de Crăciun și care înseamnă economii importante pentru cumpărător.

De asemenea, produsele din această categorie dovedesc atenție la persoana căreia îi sunt dăruite. De exemplu, parfumurile pot evoca amintiri, dar și arată apreciere pentru destinatar, dacă este vorba despre parfumuri de lux. 

Industria cosmetică – trend ascedent în următorii ani

În 2022, piața de cosmetice a crescut cu 15% în comparație cu 2022, iar în 2023 se așteaptă o creștere de până la 16%, valoarea acestei industrii fiind de 93 miliarde de dolari. În următorii patru ani se așteaptă o creștere de 50% a pieței, până la o cotă de 182 miliarde de dolari. La evoluția pozitivă a industriei de cosmetice contribuie și voucherele de reduceri, un sector care se cifrează la peste 509.7 miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Cosmeticele – top produse pe lista de cadouri de Crăciun 2023 a cumpărătorilor români