Antena Meniu Search
x

(P) Cum se aleg ghetele pentru băieți pentru perioada de toamnă? Ce modele merită cumpărate?

Cum să alegi modelele de ghete băieți pentru toamnă? Ce anume să cauți? Este suficientă o pereche sau va fi nevoie de mai multe? Mulți părinți își pun aceste întrebări, de aceea, în continuare, vor fi oferite multe răspunsuri care te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 14:01

Cum ar trebui să fie ghetele pentru băieți pentru toamnă?

Atunci când alegi ghetele de toamnă pentru un băiat, merită să acorzi atenție mai multor caracteristici. Astfel de ghete ar trebui să fie în primul rând:

  • Confortabile: deci, în dimensiunea potrivită și realizate din materialele potrivite. În mod ideal, branțul ar trebui să fie cu aproximativ 1,5 cm mai lung decât lungimea piciorului. Talpa trebuie să fie groasă pentru a izola bine, dar în același timp suficient de flexibilă pentru a nu restricționa mișcarea. La fel, partea superioară a ghetelor ar trebui să fie destul de flexibilă. Nu sunt recomandate modelele care întăresc glezna.  
  • Sigure: alege modele cu tălpi cu inserții solide pentru a reduce riscul de alunecare.  
  • Rezistente la apă: Ghetele pot fi realizate din materiale impermeabile, precum pielea naturală, sau acoperite cu o membrană specială impermeabilă 
  • Material respirabil: Este greu de așteptat de la cizmele de cauciuc, dar ghetele sport de toamnă ar trebui să fie aerați.  
  • Ușor de încălțat: modelele cu velcro sunt cele mai recomandate pentru băieții de vârste mai mici, iar cele cu șireturi sunt perfecte pentru cei de vârste mai mari.
  • Aspect  (pot fi, de exemplu, ghete decorate cu imagini ale personajelor preferate dintr-un basm), astfel încât băiatul tău să fie bucuros să le poarte.  

Câte perechi de pantofi să cumperi?

Toamna poate fi capricioasă în țara noastră: zilele calde însorite se împletesc cu multă ploaie. Prin urmare, o pereche de ghete băieți pentru această perioadă a anului poate să nu fie suficientă. Vei avea nevoie de cel puțin trei perechi de ghete băieți. Primele ghete pot fi mai ușoare pentru toamna aurie, cealaltă: o pereche de ghete impermeabile pentru zilele reci și umede și ghete în tip sport pentru plimbări în bălți.

La începutul toamnei, când de obicei este încă destul de cald și uscat, cele mai bune vor fi ghetele joase, dar cu o talpă mai groasă. Acestea pot fi modele într-un stil mai sport.

În scurt timp, momentele însorite devin tot mai scurte și vremea devine mai rece, iar ploile încep să domine. Pentru astfel de zile vor fi potrivite ghete solide și impermeabile. 

Nu există toamnă fără ghete de cauciuc. Această încălțăminte de cauciuc protejează picioarele copiilor în momentele când cei mici se joacă în bălți și merg pe jos în zilele ploioase. Unele modele au o protecție pentru a împiedica pătrunderea apei înăuntru. O altă comoditate sunt „urechile”, de care copilul poate trage atunci când își pune singur cizmele de cauciuc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Advertoriale » (P) Cum se aleg ghetele pentru băieți pentru perioada de toamnă? Ce modele merită cumpărate?