Antena Meniu Search
x

(P) First Bank lansează o ofertă de neratat pentru creditul ipotecar

First Bank susține achiziția de noi locuințe printr-o campanie dedicată creditelor ipotecare. Ținând cont de visurile celor care își doresc o casă a lor sau vor să se simtă mai relaxați în casa pe care o au deja, First Bank lansează super oferta pentru credit ipotecar cu o dobândă competitivă de la 5,99%. Dobânda este fixă în primii trei ani, iar costurile notariale aferente ipotecii sunt plătite de bancă, în limita a 2000 lei.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 16:56

First Bank
First Bank

Lansarea acestei oferte pentru creditul ipotecar a avut la bază ideea că achiziţia unui imobil reprezintă o decizie complexă, care ia în calcul factori multipli, de la cost, perioadă şi tip de dobândă şi până la beneficii care fac diferenţa.

Spunem beneficii care fac diferenţa pentru că, de regulă, prima opţiune pentru clienţi este banca la care au şi salariul însă, având în vedere contractul pe termen lung, sunt dispuşi să caute şi alte oferte din piaţă, înainte de a lua o decizie. Iar beneficiile ataşate ofertei ar putea fi cele care ar înclina balanţa în favoarea First Bank.

Creditul ipotecar poate veni, în general, cu numeroase beneficii. Creditul se adresează în special persoanelor care au varsta pana in 65 de ani şi provin din oraşe cu cel puţin 50.000 de locuitori. De asemenea, eventualii clienţi care îşi doresc să acceseze creditul ipotecar ar trebui să aibă, în general, venit minim lunar de 2.500 de lei net.

Mai mult, clienții pot alege modalitatea de rambursare potrivită pentru ei: în rate lunare, egale sau descrescătoare. Suma împrumutată este de până la 500.000 € (echivalentul în lei), cu un termen de rambursare flexibil, de până la 360 de luni. Oferta este valabilă atât pentru refinanțare, cât și pentru credite ipotecare noi.

Creditul ipotecar poate fi accesat cu această dobândă preferențială din orice sucursală First Bank, dar și online, prin apel video pe firstbank.ro/videobanking.

Campania este în desfășurare și se va încheia la data de 31 martie 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Advertoriale » (P) First Bank lansează o ofertă de neratat pentru creditul ipotecar