Antena Meniu Search
x

(P) TOP 7 cadouri de Crăciun pentru pasionatele de beauty

Zona de beauty se extinde de la an la an, iar din ce în ce mai multe doamne şi domnişoare devin pasionate de proceduri, produse şi rutine de înfrumuseţare. Acest lucru nu este deloc rău, mai ales că îngrijirea pielea este esenţială pentru sănătate.

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 16:26

TOP 7 cadouri de Crăciun pentru pasionatele de beauty
TOP 7 cadouri de Crăciun pentru pasionatele de beauty

Dacă vrei să alegi cadouri inspirate pentru iubitoarele de beauty, iată câteva idei foarte uşor de pus în aplicare:

Seturi pentru corp

Un cadou uşor de ales, cu care este greu să dai greş, îl reprezintă seturile cu produse pentru corp. Majoritatea seturilor conţin produse precum loţiuni de corp, geluri de dus, scrub-uri, creme de mâini şi spray-uri de corp. Desigur, poţi alege orice tip de set de corp, în funcţie de ceea ce ştii că foloseşte persoană în cauză.

O mulţime de brand-uri oferă astfel de seturi, aşa că le găseşti uşor, fie online, fie în drogherii sau în supermarket-uri.

Parfumuri

Parfumul este un dar inspirat pentru cele ce iubesc produsele de beauty. Găseşti o gamă variată de parfumuri pe piaţă, de la produse de nişă şi până la produse oferite de cele mai mari case de modă. Desigur, există şi opţiuni budget-friendly, precum parfumurile oferite de retailerii fast-fashion.

Atunci când oferi în dar un parfum, este o idee bună să ştii ce preferinţe are doamna sau domnişoară care îl va primi.

Seruri pentru ten

Îngrijirea tenului este o prioritate pentru doamnele sau domnişoarele pasionate de beauty. Astfel, poţi alege un ser pentru ten, dacă îţi doreşti să oferi un cadou folositor. Dacă nu cunoşti îndeaproape nevoile persoanei în cauză când vine vorba de îngrijirea tenului, atunci cel mai bine este să optezi pentru seruri de hidratare. Spre exemplu, un ser cu acid hialuronic este o super variantă.

De asemenea, mai poţi să oferi în dar şi seruri pentru îngrijirea ochilor, cu ingrediente anti-rid sau de hidratare.

Pensule de machiaj

Pensulele de machiaj sunt o super idee de cadou pentru doamnele sau domnişoarele pasionate de make-up şi beauty. Un set de pensule de machiaj este util pentru orice tip de make-up realizat acasă, fie de zi, fie de seară. Dacă îţi doreşti să alegi un set complet, cauta cel puţin 6 produse, care să includă atât pensule pentru ochi, cât şi pentru blush sau fond de ten.

Poţi opta pentru pensule de machiaj din păr sintetic său natural, în funcţie de buget, dar şi de preferinţele celei ce urmează să primească darul.

Crema cu SPF

Orice iubitoare de beauty cunoaşte importanta cremei cu SPF şi cu siguranţă nu o neglijează. Astfel, este o idee foarte bună să cumperi o cremă cu protecţie solară şi să o oferi cadou. Ai o mulţime de variante la dispoziţie, însă este de preferat să mergi la sigur. Cauta un brand cu reputaţie în domeniu şi citeşte review-urile pentru a face cea mai bună alegere.

Blush 

Pentru machiaje de zi sau de seară reuşite, blush-ul este esenţial. Dacă eşti în căutarea unui produs de make-up pe care să îl oferi în dar, atunci fardul de obraz este cea mai simplă şi reuşita idee. În ziua de azi, blush-urile vin în mai multe forme, de la cremos la pudră, în nuanţe diverse, de la bronz la roz. Optează pentru o culoare uşor de purtat, precum tonurile de nude.

Măşti pentru faţă

Dacă îţi doreşti să oferi un cadou util, prietenos cu buzunarul şi foarte accesibil, atunci măştile pentru faţă sunt varianta câştigătoare. Le găseşti în farmacii, drogherii, magazine de beauty sau online. În plus, acestea se împart în categorii diverse, în funcţie de ingrediente şi tip de ten, aşa că îţi va fi mai uşor să găseşti produsele potrivite. Mai mult, preţurile pornesc chiar şi de la cinci lei, ceea ce înseamnă că un astfel de cadou se va mula pe orice tip de buget.

Inspiră-te din topul de mai sus ca să alegi cele mai bune cadouri pentru doamnele şi domnişoarele pasionate de beauty, de la măşti pentru faţă şi până la creme cu SPF.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) TOP 7 cadouri de Crăciun pentru pasionatele de beauty