Antena Meniu Search
x

Video „M-a durut că mă comparau cu un bețiv”. Bolnav de Parkinson, maiorul Dan Răican a primit sprijin pentru pacienții pe care vrea să îi ajute

Dan Răican, maior în rezervă, luptă din 2006 cu boala Parkinson, dar luptă şi pentru comunitatea pacienţilor ca el. A înfiinţat Asociaţia Antiparkinson, pe care şi astăzi o conduce, iar Stada a venit în sprijinul său în cadrul campaniei „Ajut eu”.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 15:27

Vezi și

Dan Răican avea puţin peste 40 de ani când a fost diagnosticat. A trecut printr-o operaţie complicată şi prin tratamente grele, dar n-a vrut să se lase învins. Din dorinţa de a face şi de-a se face bine, a înființat Asociația Antiparkinson prin care ajută mii de pacienţi, prin conferinţe, ore de recuperare şi suport moral. O muncă recunoscută internaţional, prin zeci de premii. 

Cel mai greu moment din viața lui spune că a fost atunci când „mă comparau cu un bețiv”. De sărbători, Dan Răican vrea să ajute 30 de pacienţi cu Parkinson din Iaşi.

Dr. Monique Marinescu, director medical de la Stada, i-a oferit lui Dan Răican un cec în valoare de 20.150 de lei. „Sunt onorată să vă ofer acest ajutor în numele companiei. Să fim un partener de încredere. Vă oferim 10 ședințe de kinetoterapie pentru acești 30 de pacienți”, a spus Monique Marinescu.

Povestea lui Dan Răican este aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Ajut Eu » „M-a durut că mă comparau cu un bețiv”. Bolnav de Parkinson, maiorul Dan Răican a primit sprijin pentru pacienții pe care vrea să îi ajute