Antena Meniu Search
x

Rezultate Exit Poll la alegeri locale 2020: Lia Olguţa Vasilescu a câştigat Primăria Craiova

Primele rezultate exit-poll date publicităţii duminică seară după închiderea urnelor la alegerile locale 2020 arată că la Craiova, Lia Olguţa Vasilescu a câştigat un nou mandat de primar.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 28.09.2020, 00:53

Lia Olguţa Vasilescu reacţionează la rezultatele de la alegerile prezidenţiale din 2019
Lia Olguţa Vasilescu a câştigat un nou mandat la primăria Craiova, la alegerile locale 2020 - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Olguţa Vasilescu are 33,7% din voturi, conform exit poll-ului.
  • Pe locul 2 e candidatul PNL Nicolae Giugea.
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19.

Conform exit-poll-ului dat publicităţii de CURS-AVANGARDE, Lia Olguţa Vasilescu a obţinut 33,7%. Principalul contracandidat la primărie, Nicolae Giugea, de la Partidul Naţional Liberal, a luat 28,6%.

Pe locul 3 în cursă s-a situat fostul primar Antonie Solomon, din partea Partidului Ecologist Român, care a obţinut 18,1%, mai arată exit-poll-ul difuzat duminică, la închiderea urnelor, într-o ediţie specială a Observator, dedicată alegerilor locale 2020.

Lia Olguţa Vasilescu a mai câştigat două mandate de primar la Craiova, în 2012 şi 2016. Cel de-al doilea mandat l-a încheiat însă în ianuarie 2017, când a demisionat pentru a ocupa funcţia de ministru în Guvernul lui Victor Ponta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Alegeri locale 2020 » Rezultate Exit Poll la alegeri locale 2020: Lia Olguţa Vasilescu a câştigat Primăria Craiova