Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil, condamnat cu două luni înainte de alegeri

Alegeri locale 2024. Cel mai tânăr primar din Gorj are 27 de ani, a candidat din partea PSD și a fost ales în comuna Dănești. Inginer de profesie, Silviu Filip a intrat în cursa pentru fotoliul de primar după ce fostul edil a fost condamnat cu suspendare și nu a mai candidat pentru un nou mandat.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 10:32

Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil, condamnat cu două luni înainte de alegeri - Facebook

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Dănești, dar și pe cea a tânărului Silviu Filip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Silviu Filip a intrat intrat în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Dănești, după ce fostul primar, tot de la PSD, nu a mai candidat. 

Pe acelaşi subiect

Mădălin Paliță a fost condamnat la închisoare cu suspendare cu două luni înainte de alegeri. Ar fi ovit o localnică, angajată a Primăriei municipiului Târgu Jiu, în biroul acesteia. 

Cel mai longeviv primar din România a pierdut alegerile după 34 de ani, la o diferență de două voturi

Emil Cătănoiu, care a candidat din partea PSD, se afla în funcția de primar al comunei Căpreni, din județul Gorj, de 34 de ani, iar anul acesta a candidat pentru al nouălea mandat. "Am participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat alegeri", declara edilul. 

Radu Bîrdăcel, manager zonal pe sud-vestul României al unui fast-food, a câștigat alegerile la Căpreni cu doar două voturi peste cele obținute de Emil Cătănoiu.

Scor record la alegerile locale, tot în Gorj

Primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, a câștigat un nou mandat, cu 92%.

Este cel mai mare scor din județ, însă edilul PSD a pierdut un procent, față de alegerile din 2020, când a obținut 93%. Câmpeanu este la al cincilea mandat de primar, iar înainte de șirul de mandate ca edil, a fost viceprimar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Alegeri locale 2024 » Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil, condamnat cu două luni înainte de alegeri