Antena Meniu Search
x

Clotilde Armand şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1, din partea Alianţei Dreapta Unită

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 din partea Alianţei Dreapta Unită, în prezenţa preşedintelui USR, Cătălin Drulă, preşedintelui USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a preşedintelui Forţa Dreptei, Ludovic Orban, precum şi a preşedintelui PMP, Eugen Tomac.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 13:19

Clotilde Armand candidează pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand candidează pentru un nou mandat la Sectorul 1 - Profimedia Images

"Câştigarea primăriei de către Clotilde Armand reprezintă o garanţie a faptului că Primăria Sectorului 1 va rămâne primăria bucureştenilor din Sectorul 1, o garanţie că proiectele de dezvoltare ale sectorului, proiectele de creştere a calităţii vieţii a cetăţenilor din Sectorul 1 vor fi duse la bun sfârşit. În afară de susţinerea lui Clotilde Armand, aş dori să le transmit locuitorilor din Sectorul 1 să voteze şi Consiliul Local al Sectorului 1, şi anume candidaţii Alianţei Dreapta Unită", a declarat, joi, Ludovic Orban.

El a adăugat că primarul Clotilde Armand are nevoie de majoritate în Consiliul Local, majoritate care nu poate fi asigurată decât prin votul acordat candidaţilor la Consiliul Local din partea Alianţei Dreapta Unită.

"S-a văzut foarte clar potenţialul de sabotaj pe care l-a avut PSD şi PSD-ul care poartă numele de PNL în Sectorul 1, în ultimii trei ani de zile. Un sabotaj care a întârziat sau a împiedicat realizarea a foarte multor proiecte serioase pentru Sectorul 1", a mai spus Orban.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a arătat că proiectele demarate de Clotilde Armand trebuie continuate şi susţinute de o nouă majoritate în Consiliul Local.

"Odată cu alegerea lui Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1, comunitatea a văzut ce înseamnă ca cineva să lupte pentru binele oamenilor şi împotriva intereselor obscure ale unor firme din casa PSD şi PNL. Pe 9 iunie, Sectorul 1 poate continua pe calea dezvoltării cu doamna Armand primar şi cu o majoritate în Consiliul Local, care să-i susţină proiectele", a precizat preşedintele USR, Cătălin Drulă.

Clotilde Armand i-a transmis premierului Marcel Ciolacu că nu va da înapoi şi va lupta cu PSD-PNL şi "grupurile de interese", din jurul acestora.

"Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, priveşte-ne cu atenţie: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aştept aici. Stau neclintită în faţa linşajelor PNL-PSD plătite din bani publici şi în faţa mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1. Puteţi să vă comasaţi, puteţi să vă legaţi cu lanţuri, puteţi să-l puneţi candidat şi pe Klaus Iohannis la Sectorul 1, că de furat primăria asta nu vă mai dăm voie. Suntem azi, aici, uniţi cu toţii să luptăm cu voi şi cu grupurile de interese din jurul vostru, cu instituţiile statului pe care le folosiţi în scop electoral împotriva celor care încă mai cred că ţara asta nu sunteţi voi cu combinatorii voştri", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Potrivit primarului Armand, după 30 de ani, Sectorul 1 s-a transformat într-o zonă liberă, fără şpăgi şi corupţie.

"Vom scrie din nou istorie în Sectorul 1 şi în România, la fel cum am făcut-o în 2016 şi 2020. Am schimbat în profunzime modul de gestionare a banului public. Vom avea majoritatea în Consiliul Local. Obiectivele noastre sunt reconstruirea şi dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1, precum şi creşterea substanţială a standardului de viaţă al comunităţii locale. Eu nu negociez cu mafia sau cu susţinătorii acesteia, pentru că am promis toleranţă zero faţă de orice încălcare a legii şi mă ţin de cuvânt. Găştile lui Andrei Chiliman şi Dan Tudorache se agită să pună din nou mâna pe sector pentru mai multe şpăgi şi diamante. Nu-i vom lăsa!", a mai afirmat Clotilde Armand.

Preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a spus că prin candidatura lui Clotilde Armand se transmite un mesaj de continuare a luptei pentru înlăturarea "mafiei gunoaielor şi a celei imobiliare".

"Sectorul 1, capitala Capitalei, a fost şi locul cel mai căpuşat din Bucureşti şi din ţară. Lupta a fost grea, iar resursele investite de mafie pentru defăimarea primarului Clotilde Armand au fost pe măsură. Alegerile din 9 iunie sunt despre continuarea luptei, dar şi despre curăţenie morală şi înlăturarea mafiei gunoaielor şi a celei imobiliare", a declarat Vlad Voiculescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Alegeri locale 2024 » Clotilde Armand şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1, din partea Alianţei Dreapta Unită