Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nicușor Dan, pe primul loc la Primăria Capitalei, urmat de Gabriela Firea și Sebastian Burduja - Sondaj la comanda PSD

Actualul primar general Nicușor Dan este favorit în alegerile pentru Primăria Capitalei, fiind creditat cu 29%, potrivit unui sondaj realizat online de compania Epsilon la comanda PSD. Gabriela Firea ar câștiga Primăria Capitalei dacă s-ar retrage din cursă Cristian Popescu Piedone.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 14:54

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, Nicușor Dan ar obține 29%, Gabriela Firea 25%, Sebastian Burduja 17%, iar Cristian Popescu Piedone ar obține 16%, potrivit unui sondaj de opinie.

Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei, cu 35%, în timp ce Nicușor Dan (susținut de Alianța Dreapta Unită) ar obține 31%, în situația în care Cristian Popescu Piedone s-a retrage din cursă.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

În cazul în care Gabriela Firea s-ar retrage din cursa electorală, Primăria Capitalei ar fi câștigată de Nicușor Dan, cu 35%, în timp ce Cristian Popescu Piedone ar obține 26%.

Datele provin dintr-un sondaj online de opinie realizat între 20 și 22 mai de Epsilon Poll, pe baza răspunsurilor a 5.112 identități online. marja de eroare este de =/- 5%, la un nivel de încredere de 90%.

Dan: Gabriela Firea are toate şansele să câştige PMB

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat pe 23 mai că Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei, el precizând că sunt alegeri într-un singur tur, există două bazine mari în Bucureşti şi în funcţie de cine va mobiliza mai bine bazinul electoral, va câştiga alegerile.

”Evident, eu am spus asta de foarte multă vreme, este o chestiune de mobilizare. Sunt alegeri într-un singur tur, există două bazine mari în Bucureşti, unul anti-PSD, sau să îi spunem de dreapta şi unul PSD, sau să îi spunem de strânga şi în interiorul acestor bazine, fiind mai mulţi candidaţi, oamenii se orientează spre cel mai bine plasat”, a afirmat Nicuşor Dan.

El a precizat că în funcţie de cine va mobiliza mai bine bazinul electoral, va câştiga alegerile. ”Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei”, a mai spus Nicuşor Dan. Despre şansele lui Sebastian Burduja, Nicuşor Dan a spus că acesta nu are şanse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Alegeri locale 2024 » Nicușor Dan, pe primul loc la Primăria Capitalei, urmat de Gabriela Firea și Sebastian Burduja - Sondaj la comanda PSD