Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu i-a greșit numele rectorului Azamfirei, spunându-i "Ambrozie", în timp ce îl prezenta ca și candidat PSD la alegerile parlamentare | Video

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a încurcat numele candidatului PSD la alegerile parlamentare 2020, rectorul Universităţii de Medicină din Târgu Mureş Leonard Azamfirei. El l-a prezentat pe rector cu numele de "Ambrozie".

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.10.2020, 16:56

Vezi și
  • Ciolacu i-a spus rectorului Azamfirei "Ambrozie" Leonard.
  • Rectorul este candidatul PSD pentru parlamentare

Marcel Ciolacu: "Ne aflăm în faţa celei mai mari crize sanitare şi din punctul nostru de vedere şi a specialiştilor din PSD şi în faţa uneia dintre cele mai mari crize economice. Azi doresc să vi-l prezint pe domnul profesor doctor Ambrozie Leonard, rectorul facultăţii UMF din Târgu Mureş, un specialist atât ca rector, cât şi medic primar ATI. Vă mulţumesc că aţi răspuns invitaţiei mele şi a domnului Dîncu şi sper ca în viitorul Parlament să daţi culoare legislaţiei din domeniul medical şi al educaţiei".

Profesorul Azamfirei a trecut repede peste moment, prezentându-și discursul.

Leonard Azamfirei, rectorul Universităţii de Medicină din Târgu Mureş: "Am răspuns acestei invitaţii pentru că am văzut o dorinţă de schimbare prin oameni noi, prin voci noi. Social-democraţia e un lucru care trebuie să aducă bunăstare oamenilor şi unde dacă nu în zona de învăţământ şi sănătate nu este mai apropiat de social-democraţiei. Statul trebuie să fie deasupra politicii de partid.Misiunea mea ca viitor parlamentar e una pe care o leg de Parlamentul României şi în plan ulterior şi de partidul la care am aderat. Mă simt confortabil având această libertate de gândire şi exprimare şi cred că expertiza pe care o aduc eu, alături de alţii, poate să dea un nou suflu social-democraţiei în România"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Marcel Ciolacu i-a greșit numele rectorului Azamfirei, spunându-i "Ambrozie", în timp ce îl prezenta ca și candidat PSD la alegerile parlamentare | Video