Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Congres PSD pe 24 august pentru alegerea noii conduceri şi candidatului la alegerile prezidenţiale

Partidul Social Democrat se va reuni pe 24 august într-un Congres ordinar pentru a-şi alege noua conducere şi a-şi desemna candidatul la alegerile prezidenţiale, a anunţat, vineri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Decizia a fost luată de Consiliul Politic Naţional al partidului, reunit vineri la Palatul Parlamentului.

de Redactia Observator

la 12.07.2024 , 15:37

Congres PSD pe 24 august pentru alegerea noii conduceri şi candidatul la alegerile prezidenţiale Congres PSD pe 24 august pentru alegerea noii conduceri şi candidatul la alegerile prezidenţiale - Inquam Photos

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a anunţat vineri, după şedinţa conducerii partidului, că PSD se reuneşte pe 24 august, în Congres, pentru alegerea noii conduceri.

Este vorba despre un congres ordinar, în urma finalizării mandatului actualei conduceri a partidului, astfel că urmează să se aleagă o nouă conducere. 

Marcel Ciolacu a dat asigurări că PSD va câştiga alegerile prezidenţiale din acest an. 

Articolul continuă după reclamă

"Candidatul PSD va câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte. După ce facem toate procedurile, veţi afla în acelaşi timp cu colegii mei", a arătat Ciolacu. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Congres PSD pe 24 august pentru alegerea noii conduceri şi candidatului la alegerile prezidenţiale