Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum arată cotele caselor de pariuri la prezidenţiale. Analiştii anunţă o bătălie fără precedent pentru locul la Cotroceni

Război total în cursa prezidenţială. Marcel Ciolacu ameninţă că scoate din dulap schelete ascunse de Mircea Geoană, iar acesta râde de meditaţiile pe care le face Ciolacu. Între timp, casele de jocuri de noroc au lansat pariuri pentru alegerile prezidenţiale.

de Marius Gîrlaşiu

la 12.09.2024 , 20:29

"Îmi cer scuze. Nu am fost repetent, cred că a exagerat. Daca vrea, eu îi amintesc ce a facut in PSD si cu ce grupuri mafiote vrea sa fie presedintele Romaniei, n-am nicio retinere", a declarat Marcel Ciolacu. A fost replica lui Marcel Ciolacu după primul atac lansat de Mircea Geoană în lupta prezidentială. "Pe vremea mea, dacă erai corigent la mai multe materii rămâneai repetent" - a comentat el ironic, dupa ce premierul a dezvăluit că face meditatii la economie si engleză. Între timp, fostul lider PSD, acum candidat independent, încearcă să atragă voturi de la toate partidele - inclusiv de la susţinătorii PSD si PNL.

Casele de pariuri anticipează o confruntare între Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu în finala prezidenţială

"Voi fi presedintele oamenilor, nu al partidelor. Pentru mine nu exista pesedisti, liberali, userişti, suveranisti sau udemeristi. Sunt aici sa va reprezint pe toti si pe toate", a declarat Mircea Geoană. Marcel Ciolacu promite că PSD va ceda functia de premier, dacă ajunge preşedintele României. "Eu, Marcel Ciolacu, dacă voi câştiga, nu voi lua toată puterea, puterea trebuie împărţită. Va fi trebui făcută o nouă coaliţie. Primul-ministru trebuie să fie din partea altui partid", a declarat Marcel Ciolacu.

Vezi și

În culise, liderii PNL spun că oferta ar fi, "un măr otrăvit" - planul prin care Marcel Ciolacu ar încerca să îsi asigure postul de premier dacă va pierde cursa prezidentială. "Acolo in PSD am vazut ca cutitele se ascut noaptea. Am vazut noaptea cutitelor lungi", a declarat Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL. "Va fi foarte dura batalia asa cum nu am mai avut-o niciodata. Pentru Ciolacu PNL este adversarul, cel mai redudabl adversar, pentru ca daca ajunge in turul doi, Ciuca ii creeaza probleme", a declarat Cristian Pîrvulescu, analist politic.

Casele de pariuri anticipează o confruntare între Mircea Geoană si Marcel Ciolacu în finala prezidentială. În primul tur, îl dau favorit sigur pe Mircea Geoană - o cotă de 1.80 pt fostul secretar adjunct al NATO. Cei care pariază pe Marcel Ciolacu pot câştiga de trei ori suma pariată - dacă şeful PSD se va impune în lupta pt Cotroceni. Elena Lasconi e cotată cu sansa a treia. Cei care pariază pe şefa USR pot câstiga de 4 ori suma investită. Liderul AUR, George Simion, are o cotă de 8,50. Asta în timp ce fostul premier Nicolae Ciucă e văzut ca outsider. Cine pariază pe el poate câstiga de 15 ori banii investiti. În fine, Diana Sosoacă are cota 25 în batalia pt functia supremă.

Marius Gîrlaşiu Like

Jurnalism înseamnă să publici tot ceea ce alții - de regulă liderii politici - nu vor să fie publicat. Orice altceva înseamnă doar Relații Publice. Nu am spus-o eu, a spus-o marele scriitor britanic George Orwell.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Cum arată cotele caselor de pariuri la prezidenţiale. Analiştii anunţă o bătălie fără precedent pentru locul la Cotroceni