Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mesajele Elenei Lasconi la lansarea candidaturii: Guvern URS-PNL-UDMR şi "să fim cu americanii"

Elena Lasconi şi-a depus astăzi candidatura la alegerile prezidenţiale. Şefa USR şi-ar dori o guvernare de Dreapta, după alegeri, cu PNL şi UDMR, dar nu a ezitat să îl atace pe liderul liberal. Este convinsă că Nicolae Ciucă nu are forţă să intre în turul doi.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 20:07

Înconjurată de susţinătoare din organizaţia de femei, Elena Lasconi s-a lansat în cursa prezidenţială cu un mesaj clar. "Noi suntem pentru Vest. Mie îmi plac blugii, îmi place Coca-Cola, întotdeauna ne-am dorit să fim cu americanii. Oare ce ar crede eroii de la Revoluţie ştiind că această ţară este condusă de urmaşii comuniştilor?", spune Elena Lasconi, preşedinta USR.

Lasconi, oficial în cursa pentru Cotroceni

Dincolo de mesajul pro-american, şefa USR a anunţat că ar vrea o guvernare de Dreapta. "Eu mi-aş dori un Guvern USR-PNL-UDMR. Niciodată nu vom face niciun fel de alianţă cu partidele pro-ruse. Niciodată!", a precizat Elena Lasconi, preşedinta USR.

Vezi și

Până la alianţă, Elena Lasconi l-a atacat direct pe liderul PNL Nicolae Ciucă, adversar în cursa prezidenţială. "Dacă eu voi fi preşedintele României, înseamnă că domnul Ciucă nu va intra nici în Turul II. Dacă el nu va intra în Turul II eu nu voi avea cu cine să discut de la PNL. Pentru că domnul Ciucă nu va mai fi la butoane, pe româneşte", mai spune Elena Lasconi, preşedinta USR.

Pe acelaşi subiect

Între timp, Nicolae Ciucă spune că nu a mai vorbit cu Marcel Ciolacu, după scandalul generat de Legea Iohannis"În momentul în care vom avea încredere deplină în ceea ce spunem şi facem din punct de vedere politic, atunci vom avea şi dialog, până atunci nu", a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

La rândul lor, liderii PSD caută soluţii pentru o guvernare fără PNL după alegeri, iar social-democraţii au găsit deja o soluţie. "Hai să vedem, poate ajunge PSD - UDMR, de unde ştiţi? Eu cred că e important să vină şi UDMR-ul în această Coaliţie", spune Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD.

Nicolae Ciucă îşi va depune mâine candidatura la alegerile prezidenţiale, iar joi îl va urma premierul Marcel Ciolacu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Mesajele Elenei Lasconi la lansarea candidaturii: Guvern URS-PNL-UDMR şi "să fim cu americanii"

BREAKING NEWS

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului