Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video PNL l-a votat pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale cu atacuri la PSD. "Nu e un partid corect"

E oficial. Liberalii l-au desemnat pe Nicolae Ciucă drept candidatul PNL la alegerile prezidenţiale. Deşi ultimele sondaje nu sunt prea încurajatoare, Ciucă speră ca va ajunge în turul al doilea. Între timp, continuă atacurile la adresa partenerilor de coaliţie.

de Florentina Lazăr

la 29.08.2024 , 20:29

După ce a fost votat în unanimitate de liberali pentru a intra în cursa pentru Cotroceni, Nicolae Ciucă şi-a început discursul optimist. "Eu voi fi cel care voi candida la președinția României. Doar împreună cu toți membrii Partidului Național Liberal vom reuși să intrăm în turul doi", a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

Ultimul sondaj îl plasează, însă, pe locul 7

Ultimul sondaj îl plasează, însă, pe locul 7. "Din acest moment, putem spune că Partidul Național Liberal a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește campania electorală până la finele anului", a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL. Într-o postare pe reţelele sociale, Nicolae ciucă şi-a creionat portretul de preşedinte: bărbat responsabil, care asigură securitatea și stabilitatea. Liberalii mizează pe experienţa militară a şefului PNL în lupta pentru funcţia supremă în stat. În septembrie, ar urma să apara şi controversata carte "Un ostaş în slujba ţării".

Vezi și

"Daca noi cantarim liderul nostru cu ceilalti lider din punct de vedere al pregatirii a ceea ce inseamna onestitate domnul Ciucă e pe locul 1", a declarat Gheorghe Falcă, eurodeputat PNL. Liberalii sunt convinşi că finala de la Cotroceni se va da între Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă şi sunt gata să mobilizeze partidele de dreapta. După ce, Sorin Grindeanu i-a numit viespi şi paraziţi la congresul PSD, PNL a continuat atacurile. Adrian Cozma a cerut demisia ministrului transportului. "Eu n-am cerut demisia nu stiu de unde, poate din parlament a domnului cozma cand la satul mare au facut alianta electorala cu AUR", a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD.

"Sa vina sa ne spuna domne stiti daca nu sunteti cuminti facem alianta cu USR sau cu AUR asa cum acum 3 ani cand s-au suparat pe ceilalti au zis ca fac alianta cu noi. Asta e ceea ce deranjeaza, aceasta pozitie de brokeri politici", a declarat Sorin Grindeanu, primvicepreşedinte PSD. "PNL dupa cum vedeti a inteles semnalul de lupta, ca ne batem cu PSD la prezidentiale si ca trebuie sa-l invingem pe Marcel Ciolacu", a declarat Robert Sighiartău deputat PNL. După atacuri fără precedent, liberalii şi social-democraţii s-au întâlnit azi la Guvern pentru a tranşa problema recalculării pensiilor, a măsurilor fiscale şi comisarului european.

Florentina Lazăr Like

În Guvern se iau cele mai importante decizii pentru noi, românii. Se majorează sau scad pensiile și salariile, se măresc taxele și impozitele, se fac sau se mimează reforme.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » PNL l-a votat pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale cu atacuri la PSD. "Nu e un partid corect"