Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ovidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali se joacă ACUM în AntenaPLAY. Românul debutează la China Smash 2024

Meciul Ovidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali este transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 14:45, în primul tur de la China Smash 2024.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 15:11

Ovidiu Ionescu, în timpul unui meci Ovidiu Ionescu, în timpul unui meci - Profimedia

În primul tur din China, Ovidiu Ionescu, locul 46 în clasamentul WTT, îl va întâlni pe Mohamed El-Beiali, locul 53 în ierarhia mondială.

VEZI AICI MECIUL DINTRE OVIDIU IONESCU ŞI MOHAMED EL-BEIALI

Ovidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali LIVE VIDEO (14:45) în AntenaPLAY. Românul debutează la China Smash 2024

Articolul continuă după reclamă

Aceasta este prima întâlnire dintre cei doi jucători. Ovidiu Ionescu este favorit, în condiţiile în care jucătorul din Egipt a câştigat un singur meci în 2024.

Pentru prezenţa în primul tur, Ovidiu Ionescu va încasa 5.000 de dolari, în timp ce calificarea în turul secund îi poate aduce 11.000 de dolari.

În cazul în care va trece de Mohaned El-Beiali, Ovidiu Ionescu va juca pentru un loc în turul al treilea contra japonezului Tomokazu Harimoto, cel care l-a învins pe Chun Ting Wong din Hong Kong, scor 3-1 (11-6, 9-11, 11-7, 11-9).

România a mai avut un jucător român în competiţia masculină de la China Smash 2024. Eduard Ionescu a pierdut însă în mod dramatic meciul din primul tur al calificărilor. El a jucat împotriva lui Deni Kozul şi a condus cu 2-0 la seturi. Mai mult, românul a avut şi trei mingi de meci în decisiv pe care nu a putut să le fructifice şi a fost eliminat în cele din urmă.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » AntenaPLAY » Ovidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali se joacă ACUM în AntenaPLAY. Românul debutează la China Smash 2024