Antena Meniu Search
x

Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile

Meciul dintre Palermo și Parma va fi în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Partida contează pentru etapa cu numărul 34 a sezonului de Serie B.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 15:38

Ionuţ Nedelcearu va fi adversar cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă
Ionuţ Nedelcearu va fi adversar cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă - Profimedia

Înainte de acest meci, Palermo este pe locul 6 în eșalonul secund, cu 51 de puncte. De cealaltă parte, echipa lui Man și Mihăilă e lider, cu 69 de puncte și e foarte aproape de promovarea în Serie A! Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Echipele probabile pentru duelul dintre Palermo și Parma:

Palermo (3-5-2): Pigliacelli; Diakité, Nedelcearu, Ceccaroni; Di Mariano, Segre, Gomes, Di Francesco, Aurelio; Insigne, Brunori.

Parma (4-3-3): Chichizola – Del Prato, Osorio, Circati, Zagaritis – Hernani, Estevez, Benabe – Man, Mihăilă, Benedyczak

Palermo primește vizita liderului din Serie B după ce, în etapa precedentă a sezonului, a obținut un rezultat de egalitate pe terenul elor de la Cosenza. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 1-1.

De cealaltă parte, Parma vine după o victorie importantă din etapa cu numărul 33. „Cruciații” lui Fabio Pecchia s-au impus cu 2-0, pe teren propriu, în duelul cu Spezia.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, duelul s-a încheiat cu scorul de 3-3.  Atunci, „cruciații” erau conduși cu 1-3, în finalul partidei, dar au egalat prin Mihăilă (min. 90+1) și Charpentier (min. 90+5).

Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor

Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Internaţionalul român îşi negociază în aceste zile un nou contract cu Parma.

Valentin Mihăilă are un salariu de 1.2 milioane de euro pe an. Presa italiană scrie că impresarii lui negociază cu Parma o nouă înţelegere. Contractul actual al lui Mihăilă expiră în vara lui 2025.

Jurnaliștii de la Parma Today scriu că Mihăilă e foarte mulţumit de echipa la care se află. Impresarii negociază o nouă înţelegere, care i-ar aduce lui Mihăilă mai mulţi bani.

Potrivit sursei citate, Mihăilă e nerăbdător să joace alături de Parma în Serie A. Parma e lider autoritar în Serie B, cu 5 etape înainte de finalul sezonului regular.

Parma românilor Man şi Mihăilă are 5 puncte în faţa locului 2, Como. Echipele aflate pe locurile 1 şi 2 la finalul sezonului regular din Serie B promovează direct în Serie A. A treia echipă care promovează în Serie A se va decide în urma unui play-off.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live şi peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » AntenaPLAY » Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile