Antena Meniu Search
x

Video Power Couple România, la Antena 1: CRBL şi Elena, primul cuplu eliminat din emisiune în urma voturilor

Adrenalină la maximum aseară la Power Couple – La bine şi la greu. Cea de-a treia ediţie, care a încheiat prima etapă a competiţiei, a adus o provocare uriaşă pentru cupluri: partenerii din fiecare pereche au parcurs un pod suspendat la 30 de metri deasupra mării pentru a culege nişte plăcuţe cu simbolurile momentelor importante din relaţia lor. 

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 09:50

Vezi și

Proba le-a cerut să așeze în ordine cronologică plăcuțele, dincolo de teama de înălțime concurenții confruntându-se astfel și cu un test al memoriei. 

La finalul zilei, cuplul situat pe ultimul loc la această probă, Daiana Anghel și Sorin Gonţea, a fost propus spre eliminare alături de CRBL și Elena, aflați în această situație pentru că au rămas cu cea mai mică sumă în cont după probele individuale. Votul perechilor din vilă a decis aseară ca Daiana și Sorin să fie salvați. Astfel, pentru CRBL și Elena concursul s-a încheiat după prima etapă, momentul plecării lor fiind extrem de emoționant.

Cea mai incitantă competiție a cuplurilor continuă cu situații surprinzătoare și probe spectaculoase săptămâna viitoare la Antena 1, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » AntenaPLAY » Power Couple România, la Antena 1: CRBL şi Elena, primul cuplu eliminat din emisiune în urma voturilor