Antena Meniu Search
x

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023 este complet după ce Africa de Sud a produs surpriza şi s-a impus în ultimul meci din faza optimilor de finală cu Maroc, scor 2-0.

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 15:46

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY
- Profimedia

Cele patru meciuri care vor stabili semifinalistele de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023 vor avea loc pe 2 şi 3 februarie, LIVE în AntenaPLAY.

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023

Primul duel pentru un loc în penultimul act va avea loc pe 2 februarie, de la ora 19:00, atunci când Nigeria va întâlni Angola. În optimile de finală, Nigeria a trecut de Camerun, scor 2-0, în timp ce Angola a învins Namibia cu 3-0. Tot pe 2 februarie, de la ora 22:00, va avea loc duelul dintre RD Congo şi Guineea. DR Congo a trecut de Egipt la loviturile de departajare, în timp ce Guineea a învins Guineea Ecuatorială la limită, cu 1-0.

Sferturile de finală continuă pe 3 februarie, prima partidă fiind cea dintre Mali şi Coasta de Fildeş, de la ora 19:00. Mali a trecut de Burkina Faso, scor 2-1, în timp ce Africa de Sud a produs surpriza şi a învins Maroc, scor 2-0. Câştigătoarea duelului Nigeria – Angola va întâlni în semifinale câştigătoarea sfertului Insulele Capului Verde – Africa de Sud. În cealaltă semifinală se vor întâlni învingătoarele din meciurile Mali – Coasta de Fildeş şi RD Congo – Guineea.

Pe acelaşi subiect

Vineri, 2 februarie

  • Nigeria – Angola (19:00)
  • RD Congo – Guineea (22:00)

Sâmbătă, 3 februarie

  • Mali – Coasta de Fildeş (19:00)
  • Insulele Capului Verde – Africa de Sud (22:00)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmări edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » AntenaPLAY » Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY