Antena Meniu Search
x

Video A început salonul auto București 2022. Care sunt cele mai noi şi mai exclusiviste modele

Pasionaţii de maşini pot admira cele mai impresionante modele de la Salonul Auto de la Bucureşti. Ediția 2022 a Salonului Auto București & Accesorii 2022 se va desfășura între 6 - 16 Octombrie la Romexpo în Pavilionul B2 și zona exterioară. Preţui unui bilet este de 50 de lei. 

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 14:20

Vezi și

Am descoperit foarte multe modele. Sunt la bordul unei autoturism de lux, care are peste 800 de cai/putere, iar preţul lui pleacă de la 500.000 de euro. Ca această maşină sunt multe altele şi de la multe alte mărcii. Oamenii au început să vină la Salonul auto. Vin, se uită, fac fotografii, întreabă reprezentanţii despre specificaţii şi preţ. Salonul a fost deschis astăzi, 6 octombrie şi va ţine până pe data de 16 octombrie, iar evenimentul se va încheia cu o demonstraţie de drift. Accesul în această locaţie se face pe baza unui bilet pentru care oamenii plătesc 50 de lei. Este foarte frumos aici, sunt bijuterii pe patru roţi. , a transmis reporterul Observator Alin Stan. 

Potrivit site-ului oficial, ediția 2022 a Salonului Auto București & Accesorii 2022 se va desfășura între 6 - 16 Octombrie la Romexpo în Pavilionul B2 și zona exterioară aferentă și în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto.

Salonul Auto București & Accesorii 2022 reprezintă un real suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și întărirea prezenței în piața auto, fiind principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din domeniul auto.

Tematica SAB & Accesorii include:

Pe acelaşi subiect
  • autoturisme de oraş şi de teren, autoturisme clasice
  • vehicule hibride și electrice - ZONĂ DEDICATĂ "e-Mobility @SAB & Accesorii 2022"
  • secțiune de supercaruri care însumează peste 20.000 de cai putere și au o valoare de peste 5 milioane de euro
  • autovehicule utilitare uşoare și grele – camioane, remorci, componente și accesorii aferente
  • motociclete, scutere, biciclete şi accesorii
  • componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto
  • echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto
  • concursuri, workshop-uri și lansări de noi tehnologii
  • mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic
  • media de specialitate și asociații de profil
  • societăţi de leasing, societăţi de asigurare
  • servicii adiacente.

Evenimente conexe în cadrul Salonului Auto București & Accesorii:

  • Sâmbătă, 8 Octombrie, orele 10.00 – 20.00 - Autoturismele de colecție trezesc nostalgia retrăirii unor momente din viață. La Salonul Auto București & Accesorii 2022 în data de 8 Octombrie, “Mașinile Bucureștiului – Nemțoaicele orașului” sub organizarea Retromobil Club România, vor invoca perioada anilor '30-'90 cu un line up relevant de 15 automobile istorice fabricate în Germania, pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații.
  • Sâmbătă, 8 Octombrie și Duminică 9 Octombrie - Cursa Campionilor – Cupa SAB & Accesorii 2022, organizată de GT Auto Club Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.
  • Sâmbătă, 15 Octombrie și Duminică 16 Octombrie dăm volumul la maxim în etapa finală DB Drag Racing. În zona exterioară a SAB & Accesorii, publicul vizitator este așteptat la unul din cele mai cunoscute Campionate de Car Audio la nivel mondial, organizat de DB Drag Racing România în parteneriat cu Salonul Auto București.
  • Sâmbătă, 15 Octombrie și Duminică 16 Octombrie Show-uri de Drift în zona exterioară a SAB & Accesorii. Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift, desemnată Regina Drift-ului din Europa la doar 14 ani, a stabilit un nou record mondial de vârstă în competițiile de profil. Deținătoarea de Guinnes World Record, vine la SAB în weekendul 15-16 Octombrie cu un show de drift spectaculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Auto » A început salonul auto București 2022. Care sunt cele mai noi şi mai exclusiviste modele