Antena Meniu Search
x

Video Aglomerație la vulcanizări. Speriați de coduri de viscol şi ninsoare, șoferii se grăbesc să-și schimbe anvelopele

Gata cu vremea blândă, temperaturile mici aduc cozi mari la vulcanizări. Nimeni n-a vrut să-şi schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă la 20 de grade în noiembrie cât am avut noi în Capitală. Iar acum toată lumea vrea să rezolve problema deodată. Sunt deja cozi uriaşe la vulcanizări. Mai ales acum în prag de weekend când probabil mulţi vor să ajungă pe la munte, acolo unde este iarnă în toată regula.

Claudiu Crăciunică
de Claudiu Crăciunică

la 17.11.2023, 15:04

Vezi și

Claudiu Crăciunică, reporter Observator: "A început isteria anvelopelor de iarnă pentru că meteorologii anunță vremea se va răci. Deja în țară avem parte de zăpadă la munte și multe persoane vor sau și-au planificat deja drumeții și călătorii în jurul datei de 1 decembrie. Înțelegem că sunt multe persoane care și-au comandat deja anvelope de iarnă de Black Friday, la oferte foarte bune, însă acestea sunt încă în depozitele curierilor și importatorilor pentru că sunt foarte multe comenzi de livrat. Am aflat de la cei care montează anvelope că este foarte important să monitorizăm mereu presiunea din acestea, adâncimea stratului de rulare. Aceasta trebuie să fie minim de 1,6 milimetri, însă, specialiștii recomandă minim 3 milimetri pentru anvelopele de vară și de 4 milimetri pentru cele de iarnă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Auto » Aglomerație la vulcanizări. Speriați de coduri de viscol şi ninsoare, șoferii se grăbesc să-și schimbe anvelopele