Antena Meniu Search
x

Video Amenzi de peste un milion de lei pentru service-urile din ţară, după trei luni de controale. Ce nereguli au fost descoperite

Mai multe service-uri auto din ţară au fost controlate de inspectorii Registrului Auto Român. Neregulile găsite în ultimele 3 luni nu au fost deloc puţine, iar sancţiunile au depăşit un milion de lei.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.05.2022, 15:42

Vezi și

În urma controalelor, inspectorii Registrului Auto Român au descoperit nereguli în sute de service-uri auto și ateliere de reparații. Este vorba despre spaţii fără autorizaţie de funcționare sau care nu respectă condiţiile iniţiale de autorizare.

Inspectorii au întâmpinat şi cazuri în care angajații nu au pregatirea necesară de a efectua reparații, de a interveni la sistemele de securitate ale mașinii, dar şi probleme în ceea ce privește inspectia tehnică finală, cea care ar trebui să certifice conformitatea lucrărilor.

Nereguli aspru sancţionate

Până în momentul de faţă, amenzile au depăşit un milion de lei. Controalele vor mai avea loc și în perioada următoare.

Inspectorii RAR atrag atenția tuturor posesorilor de autovehicule să aibă grijă unde își duc mașinile la reparat deoarece un autoturism reparat într un spațiu neconform, care nu poate certifica şi nu poate garanta pentru lucrările efectuate, reprezintă un pericol atât pentru ocupanţii mașinii, cât și pentru restul conducătorilor auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Auto » Amenzi de peste un milion de lei pentru service-urile din ţară, după trei luni de controale. Ce nereguli au fost descoperite