Antena Meniu Search
x

Video Automobile de lux, retro sau tunate la ROMEXPO. Vedetele, un Camaro din anii '70 și un Maybach

Bucureştenii pot admira în acest weekend maşini care valorează peste 8 milioane de euro. Vorbim de automobile de lux, retro sau tunate. Pasionaţii de cai putere pot admira la ROMEXPO şi demonstraţii de drifting executate de campioni naţionali şi europeni. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 29.06.2024 , 20:02

Peste 450 de maşini pot fi admirate la ROMEXPO - de la cele de colecție, supercar-uri, mașini americane până la cele de off-road.

"Mașini normale care sunt modificate, dar şi mașini rare, gen acest Camaro din '70, care a fost construit pentru cel mai mare eveniment auto din America. Este modificată cap coadă şi recondiţionată total. E o maşină ce are 40 de ani vechime. Valoarea estimată la această maşină în momentul de faţă este de 200.000 de euro", a declarat Marian Nedelcu, organizator.

Cea mai scumpă maşină din cadrul expoziţiei este acest model de Maybach, care poate ajunge să coste şi jumătate de milion de euro. Nu a atras însă toate privirile. 

Vezi și

La eveniment va participa şi Călin Ciortan, câștigătorul King of Europe, care va realiza drifturi spectaculoase în zona special amenajată din exterior. 

La ediţia de anul acesta sunt aşteptaţi peste 40 de mii de vizitatori. Intrarea la eveniment este 40 de lei, iar biletele se pot achiziţiona şi online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Stiri Auto » Automobile de lux, retro sau tunate la ROMEXPO. Vedetele, un Camaro din anii '70 și un Maybach