Antena Meniu Search
x

La Cluj-Napoca s-a deschis un hotel pentru motociclete, pe timpul iernii

Împătimiţii motoarelor pe două roţi se pot bucura acum de un hotel dedicat lor. Nu, nu motocicliştilor, ci chiar bijuteriilor pe două roţi. Un loc în care acestea pot fi păstrate pe tot parcursul iernii în siguranţă, fără a mai avea grija întreţinerii în sezonul rece.

Vezi și

Împătimiţii motoarelor pe două roţi se pot bucura acum de un hotel dedicat lor. Nu, nu motocicliştilor, ci chiar bijuteriilor pe două roţi. Un loc în care acestea pot fi păstrate pe tot parcursul iernii în siguranţă, fără a mai avea grija întreţinerii în sezonul rece. Hotelul deschis recent în Cluj-Napoca este primul de acest gen din oraş. În scurt timp, mai bine de jumătate din locuri au fost deja ocupate.

Ideea îi aparţine lui Horia, care de la meseria de IT-st a trecut la cea de instructor de motociclişti. dintr o nevoi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spaţiul este deschis de la 1 noiembrie. Iar de atunci, în garajul de 400 de metri pătraţi şi-au găsit locul peste 20 de motociclete şi urmează să mai fie aduse încă pe atâtea. 

Hotelul în care pot fi depozitate motocicletele are o capacitate de 120 de locuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » La Cluj-Napoca s-a deschis un hotel pentru motociclete, pe timpul iernii