Antena Meniu Search
x

Val de controale pe străzile din Bucureşti. Amenzile au curs pe bandă rulantă

Poliţiştii de la Rutieră au ieşit la vânătoare de şoferi care încalcă legea. Au tras pe dreapta zeci de maşini şi nu puţine au fost amenzile. Şase tineri au fost găsiţi drogaţi la volan.

de Redactia Observator

la 18.10.2020, 11:14

Vezi și
  • Zeci de maşini au fost trase pe dreapta.
  • Poliţiştii spun că vor intensifica controalele. 

Un tânăr de 25 de ani a fost prins pe picior greşit la Universitate. S-a urcat la volan drogat. Trei substanţe interzise consumase: cannabis, amfetamină şi metamfetamină. Va sta departe de maşină cât timp vor dura cercetările. 

Câteva străzi mai departe, pe Pache Protopopescu, un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, a ieşit pozitiv la drugtest.

În acelaşi loc, câteva minute mai târziu, poliţiştii au găsit un alt şofer care încalcă legea. Pe el l-a dat de gol aparatul alcooltest. A indicat o alcoolemie de 0,5 miligrame de alcool pur în aerul expirat. 

Consumul de droguri si alcool si apoi sofatul pare un lucru normal pentru unii conducatori auto.

Zeci de maşini au fost trase pe dreapta, mai multe străzi din Bucureşti, până spre dimineaţă. Iar amenzile au curs pe bandă rulantă. Poliţiştii spun că vor intensifica controalele. 

Claudiu Costea, Purt de cuv Politia Rutiera: Continuăm activităţile şi tragem un semnal de alarma. Recomandam tuturor conducatorilor auto sa nu conduca sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive intrucat se pun in pericol atat pe ei, cat si pe ceilalti participanti la trafic.

Şase şoferi s-au ales cu dosare penale pentru că au fost fost găsiţi drogaţi la volan, în acţiunea de noaptea trecută. Alţi patru consumaseră alcool. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » Val de controale pe străzile din Bucureşti. Amenzile au curs pe bandă rulantă