Antena Meniu Search
x

Festival de tunning la Cetatea Deva: mașini tunate și fete frumoase

La poalele cetăţii Deva caii războinicilor din secolele trecute s-au transformat în cai.putere. Iar călăreţii de odinioară sunt acum şoferii. Totul într-un concurs de tuning auto, unde vehiculele modificate s-au întrecut pentru titlul de "cea mai bună maşină a show-ului".

Vezi și

La poalele cetăţii Deva caii războinicilor din secolele trecute s-au transformat în cai.putere. Iar călăreţii de odinioară sunt acum şoferii. Totul într-un concurs de tuning auto, unde vehiculele modificate s-au întrecut pentru titlul de "cea mai bună maşină a show-ului". Evident, nu au lipsit din peisaj fetele frumoase şi sistemele audio puternice care au întreţinut atmosfera.

35 de autovehicule, aranjate ca de paradă, stau aliniate sub privirile locuitorilor din Deva. Posesorii lor spun că nu contează câţi bani cheltuie pentru o astfel de pasiune, ci cât suflet pui. Şi totuşi, când tragi linie.

Cine nu investeşte în partea tehnică, nu e însă exclus din comunitate.

Mircea a venit tocmai din Sighişoara cu modelul său de Dacia 1300. preparat. Spune că a făcut modificări doar la exterior şi că motorul e cel original.

De la un astfel de spectacol nu puteau lipsi fetele frumoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Festival de tunning la Cetatea Deva: mașini tunate și fete frumoase