Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţele RCA, mai scumpe în Bucureşti şi Ilfov. ASF a publicat noile tarife de referinţă

Şoferii din Bucureşti şi Ilfov vor cumpăra mai scump poliţele RCA. Explicaţia pentru aceste scumpiri ar fi că în Capitală şi în judeţul Ilfov accidentele sunt mai frecvente, iar valoarea daunelor este printre cele mai mari din țară.

de Mădălina Chiţac

la 23.07.2024 , 14:43

Şoferii din Bucureşti şi Ilfov vor plăti mai mult pentru asigurările obligatorii.

Poliţele RCA, mai scumpe în Bucureşti şi Ilfov

Tarifele de referinţă pentru şoferii din Bucureşti şi Ilfov vor fi diferite în comparaţie cu cele pentru şoferii din restul ţării. Vorbim în multe cazuri despre tarife de referinţă mai mari, ceea ce va conduce automat la preţuri pentru RCA mult mai mari.

Vezi și

Autorităţile s-au gândit la acest lucru, pentru că în Capitală sunt foarte multe accidente rutier. Spre exemplu, la o sută de poliţe RCA există 11 daune. Acest tarif de referinţă este unul orientativ, nu final, însă este luat în calcul de compania de asigurare atunci când face preţul poliţei RCA.

Vezi AICI tarifele de referinţă pentru asigurarea obligatorie RCA persoane fizice şi juridice - iulie 2024

Astăzi, autorităţile au anunţat faptul că, în ciuda plafonării tarifelor RCA, preţurile pentru asigurări tot au crescut în ultimul an. Mai mare este şi profitul companiilor de asigurare, care a crescut în 2023 cu 22%, în comparaţie cu 2022. 

Mădălina Chiţac Like

Mi-am dorit mereu să am locul ăla de muncă “ieșit din tipare”. Îmi plac oamenii și lucrurile palpitante, îmi place imprevizibilul și ineditul. Iar reporteria are din plin așa ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Auto » Poliţele RCA, mai scumpe în Bucureşti şi Ilfov. ASF a publicat noile tarife de referinţă