Antena Meniu Search
x

Programare RAR 2019. Ghid pentru o programare rapidă la Registrul Auto Român

Românii care vor să înmatriculeze o maşină trebuie să aştepte, uneori, chiar şi 60 de zile pentru o programare RAR 2019. Ghidul pentru o programare rapidă la RAR poate scurta timpul de aşteptare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.02.2019, 12:11

Românii care vor să înmatriculeze o maşină trebuie să aştepte, uneori, chiar şi 60 de zile pentru o programare RAR 2019. Ghidul pentru o programare rapidă la RAR poate scurta timpul de aşteptare.

Primul pas pentru cei care au nevoie de o programare RAR este să contacteze serviciul de programare al Registrului Auto Român.

Acest lucru se poate face online, pe site-ul RAR, dar şi la telefon, la numărul 021.9672.

Totuşi, online puteţi verifica în orice moment zilele libere în care vă puteţi programa sau eventualele programări RAR anulate de alte persoane şi pe care le puteţi ocupa, dacă sunteţi rapizi.

Pe acelaşi subiect

Programare RAR 2019 se poate obţine în trei etape:

- furnizarea datelor necesare;

- alegerea zilei şi orei preferate;

- obţinerea numărului de programare.

Programare RAR 2019. Ghid de programare la Registrul Auto Român

Programare RAR 2019. Actele necesare programării la Registrul Auto

Registrul Auto Român a pus la dispoziţia românilor platforma de programări online, acolo unde, după introducerea unor date necesare, trebuie să alegeţi o zi preferată dintr-un interval de până la 30 de zile calendaristice.

Printre datele necesare ce trebuie introduse se numără exclusiv informaţii despre autovehicul.

'Vă rugăm să selectaţi cu atenţie activitatea dorită şi categoria vehiculului, în funcţie de masa maximă autorizată a acestuia. În cazul în care încadrarea programării şi detaliile prin care putem identifica vehiculul programat înscrise pe bilet, nu sunt corecte şi complete, ne rezervăm dreptul de a refuza efectuarea prestaţiei pentru care vă prezentaţi', se arată pe site-ul Registrului Auto Român.

Specialiştii au explicat că pentru o programare RAR 2019 mai rapidă, programarea telefonică prezintă un avantaj în cazul în care sediul RAR din judeţul de domiciliu este blocat.

Astfel, în funcţie de disponbilitate, specialiştii RAR vor oferi posibilitatea de a alege un loc rapid în judeţele limitrofe.

Programarea este efectuată cu succes atunci când obţineţi numărul programării, care apare pe ultima pagină, împreună cu data şi intervalul orar programat.

Notaţi cu grijă numărul programării, deoarece după el veţi fi regăsiţi la data când vă veţi prezenta pentru efectuarea activităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Programare RAR 2019. Ghid pentru o programare rapidă la Registrul Auto Român