Antena Meniu Search
x

Raliul maşinilor de epocă, în Oradea. 50 de automobile vintage au defilat pe străzi

A început întrecerea celor mai preţioase bijuterii pe patru roţi! Peste 50 dintre cele mai frumoase maşini retro din România au defilat în Oradea. Proprietarii le-au scos la o plimbare mai lungă, de sute de kilometri, prin tot judeţul Bihor.

Vezi și

A început întrecerea celor mai preţioase bijuterii pe patru roţi! Peste 50 dintre cele mai frumoase maşini retro din România au defilat în Oradea. Proprietarii le-au scos la o plimbare mai lungă, de sute de kilometri, prin tot judeţul Bihor. S-au mândrit cu bătrânele automobile, mai ales că eforturile materiale depuse pentru îmbunătăţirea lor nu sunt deloc neglijabile.

Startul competiţiei celor mai preţioase bijuterii pe patru roţi s-a dat încă de dimineaţă. Iar zeci de orădeni au mers în centrul oraşului pentru a admira maşinile de epocă.

Adrian crede că şi adulţii au nevoie de jucării, nu doar copiii. Şi-a cumpărat maşina de epocă de la Paris, însă restaurarea ei a costat mai mult decât autovehiculul în sine. A meritat, însă, pentru că maşina lui a fost vedeta paradei. Printre zecile de bijuterii de la paradă am întâlnit şi o bătrână Dacie, care, spune proprietarul ei, merge perfect şi acum. Culmea este că nu a cumpărat-o de la noi. 

Investiţia în bătrâna Dacie s-a ridicat la 4.000 de euro. Mult mai puţin decât a dat domnul Curelea pe comoara lui albastră. A cumpărat-o cu o mie de euro şi a mai dat 12 mii de euro ca să o facă să arate perfect. Mai ales că, la început, nu arăta nici pe departe aşa cum arată acum.

La raliul maşinilor de epocă pot participa toate vehiculele vechi, pentru că viteza medie nu va depăşi 50 de kilometri la oră. Singura condiţie impusă este să parcurgă cei 400 de kilometri de traseu, pe care îi vor parcurge azi şi mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Auto » Raliul maşinilor de epocă, în Oradea. 50 de automobile vintage au defilat pe străzi