Antena Meniu Search
x

Video Roviniete mai scumpe, de luni. Cât vom plăti pentru rovinieta de 24 de ore, 10 zile, o lună sau două luni

Informaţii importante pentru şoferi. De mâine avem taxe noi pentru rovinietă. Odată cu asta se modifică şi perioada de valabilitate. 

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 14:39

Vezi și

De mâine, vom plăti mai mulţi bani pentru rovinietă. Se schimbă preţurile, dar şi perioada de valabilitate. Dacă până acum puteam cumpăra rovinieta pentru o săptămână, o lună, 3 luni sau un an, unele perioade se schimbă odată cu tarifele.

Aşa că vom avea roviniete de o zi, 10 zile, o lună, două luni sau un an.

Cea mai mare noutate este rovinieta pentru 24 de ore. Această taxă de drum este valabilă de mâine şi va costa 2,5 euro, faţă de 3 euro - cât plăteam până acu pentru o rovinietă valabilă o săptămână. 

Dispare rovinieta valabilă o săptămână

Şoferii trebuie să ştie că rovinieta de o săptămână dispare. În locul ei, vom avea o rovinietă valabilă 10 zile, care va costa puţin peste 3 euro. Se modifică şi rovinieta de 3 luni.

Apare cea de 60 de zile, care va costa 8,4 euro. Rămâne, însă, neschimbat preţul de 28 de euro, taxa de drum valabilă un an de zile. CNAIR a anunţat că noile taxe nu vor putea fi plătite prin SMS timp de 10 zile asta până ce va fi pus sistemul la punct.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Auto » Roviniete mai scumpe, de luni. Cât vom plăti pentru rovinieta de 24 de ore, 10 zile, o lună sau două luni