Meniu
Search
x

Se vând roviniete pe un site web neautorizat, cu tarife suplimentare de 200%. Avertismentul CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează asupra existenței unui portal neautorizat pentru achiziția rovinietei.

De Redactia Observator la 07.07.2022, 16:21

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro, atrag atenția reprezentanții companiei.

Aceștia le recomandă utilizatorilor să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție și portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei.

CNAIR anunță că nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

În același timp, CNAIR atrage atenția că, la achitarea unei roviniete pe portalul amintit, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete, transmite MEDIAFAX.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Se vând roviniete pe un site web neautorizat, cu tarife suplimentare de 200%. Avertismentul CNAIR