Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Veşti proaste pentru şoferii cu RCA City Insurance. Ce mai pot păţi dacă sunt prinşi, pe lângă amenda de 2.000 de lei

Începând de miercuri, poliţele de asigurare emise de City Insurance expiră. Şoferii care sunt opriţi în trafic şi prezintă o asigurare RCA de la City pot primi amenzi şi de 2.000 de lei.

de Adrian Obreja

la 11.05.2022 , 17:25

Mai mult de atât, pe lânga amenda de 2.000 de lei, şoferii pot primi şi alte sancţiuni. Poliţiştii pot decide dacă se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele maşinii. Jumătate de milion de autoturisme figurează în bazele de date ca având poliţă RCA la City Insurance, iar 100.000 aparţin unor instituţii publice sau persoane Juririce.

Acesta este şi cazul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului din Galaţi, unde maşinile de serviciu nu mai pot fi folosite din această cauză. Nu au fost alocaţi nici bani pentru asigurări noi, ceea ce înseamnă că activitatea ANPC este blocată complet aici.

Vezi și
Adrian Obreja Like
rca
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Auto » Veşti proaste pentru şoferii cu RCA City Insurance. Ce mai pot păţi dacă sunt prinşi, pe lângă amenda de 2.000 de lei