Antena Meniu Search
x

Video Vacanţele pe litoral, reduceri mari de Black Friday pregătite de hotelieri

Şi hotelierii au intrat în caruselul promoţiilor de Black Friday. Aşa că acum este momentul potrivit să vă cumpăraţi o vacanţă la malul mării pentru la vară.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 13.11.2020, 17:02

Vezi și
  • Telefoanele au sunat continuu la agenţiile de turism.
  • Black Friday i-a convins pe oameni să-şi cumpere vacanţe la malul mării pentru anul viitor.

Reducerile ajung şi la 60%. Însă cei care cumpără acum pachete trebuie să le achite până cel târziu luni. Persoanele care nu vor să riște să-și piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanță dintr-un motiv sau altul au posibilitatea de a include în pachet o asigurare, prin care poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat.

Telefoanele au sunat continuu la agenţiile de turism. Ziua cu cele mai mari reduceri din an i-a convins pe oameni să-şi cumpere vacanţe la malul mării pentru anul viitor. Preţurile au fost cele care i-au convins pe români. 

Stefan Necula, Manager agentie de turism: Ofertele noastre de Black Friday weekend-ul acsesta promovează reduceri de până la 60%. Tariful în perioada aceasta la un hotel de doua stele pentru un sejur de cinci nopţi, o camera dublă este 239 de lei. În acelaşi timp promovăm oferta cu anulare gratuită prin asigurarea acestsor sejururi cu o polita de asigurarea storno, Turiştii vor putea beneficia de acesată anulare gratuită în anumite condiţii. 

Cei care cumpără acum pachete pentru sezonul viitor vor beneficia de o dublă reducere. Cea de early booking, plus o reducere consistentă de black friday.  

Sebastian Puznava - manager hotel 3 stele: Ceea ce înseamnă că pe litoralul românesc se vor găsit tarife reduse cu până la 60%. La noi în unitate, la All Inclusive la trei stele avem pt Black Friday reduceri de 35% pt achiziţionarea unui pachet pt vara viitoare, inclusiv orice perioadă. 

Elena Oprea manager hotel 4 stele: Lansăm o ofertă cu reducere 30% pentru anumite perioade în sezonul 2021. Cred că  va fi atractiv pentru cei care sunt interesaţi să petreacă un sejur în hotelul nostru. De exemplu, pentru un senjur de trei nopţi, tarif cu mic dejun de la 1.050 de lei se va aplica un discount de 30% tariful final fiind de 730 de lei. 

Pentru a beneficia de preţurile promoţionale cei care au rezervat sejururile acum de Black Friday trebuie să le achite integral până cel târziu luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Black Friday » Vacanţele pe litoral, reduceri mari de Black Friday pregătite de hotelieri