Antena Meniu Search
x

Video Afacerea cu care unii români au dat lovitura. Câştigă în 2-3 luni cam cât în jumătate de an la un job de birou

Pe unii români, Mărţişorul îi transformă în artizani! Crearea broşelor, brăţărilor şi pandantivelor a devenit un job sezonier pentru cei care vor să îşi rotunjească veniturile. Şi mai ales pentru cei care au pricepere, imaginaţie şi, desigur, multă răbdare. Unii artizani câştigă în 2, 3 luni, cam cât ar lua la un job de birou, în jumătate de an. În Capitală, există mai multe târguri unde le puteţi descoperi creaţiile. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 01.03.2024, 17:33

Vezi și

Cine vine la un astfel de târg artizanal, cu siguranță vrea un mărțișor special și este dispus să dea și mai mult pentru un astfel de cadou. 

Afacerea cu care unii români au dat lovitura

Sunt și mărțișoare accesoriu, din ceramică, care poate fi purtat la diverse articole vestimentare, costă în jur de 30 de lei. Mai sunt și mărțișoare pictate manual, care costă în jur de 7-8 lei și au diverse mărimi și culori în funcție de persoana la care vrea să ajungă cadoul nostru. 

S-au vândut în această perioadă mii de mărțișoare și s-a și câștigat pe măsură, vorbim despre zeci de mii de lei, însă este o muncă titanică. Pentru un astfel de târg se muncește și 3-4 luni de zile. 

Un singur mărțișor poate fi lucrat într-o săptămână, dacă vorbim despre ceramică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Afacerea cu care unii români au dat lovitura. Câştigă în 2-3 luni cam cât în jumătate de an la un job de birou