Antena Meniu Search
x

Agentiile din Romania ale Bank of Cyprus raman inchise inca doua zile

Desi astazi expira masura de suspendare a activitatii, agentiile Bank of Cyprus din Romania raman inchise. Banca Centrala a Republicii Cipru ( BBC ) a decis prelungirea suspendarii operatiunilor inca doua zile – 23 si 24 aprilie

Se pare ca clientii din Romania ai Bank of Cyprus sunt tinuti pentru inca doua zile departe de banii lor, desi agentiile bancii trebuiau sa se redeschida astazi.

In aceasta perioada clientii pot folosi in continuare retelele ATM, iar pentru necesitati deosebite pot contacta call-center-ul sucursalei BoC din Romania.

"In conformitate cu Legea nr.17/2013 din Republica Cipru (Legea privind rezolutia institutiilor de credit si a altor institutii), Bank of Cyprus (BoC) a fost introdusa in procedura de rezolutie (restructurare si reorganizare). Masurile de reorganizare ordonata a BoC sunt aplicate potrivit art.33 (alin.1) din Legea bancara din Cipru si Directivei nr.2001/24/EC a Parlamentului European si a Consiliului din 4 aprilie 2001", se mentioneaza in anuntul primit de Banca Nationala a Romaniei.

Banca Centrala a Republicii Cipru a anuntat pe data de 1 aprile ca a decis suspendarea temporara, pentru o saptamana, a operatiunilor din Romania, ulterior suspendarea fiind prelungita cu inca doua saptamani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Agentiile din Romania ale Bank of Cyprus raman inchise inca doua zile