Antena Meniu Search
x

Video Averea Anastasiei Soare, românca supranumită "Regina Sprâncenelor" care a dat lovitura în SUA. E mai bogată decât Maddona, Beyonce sau Serena Williams

O româncă este printre cele mai bogate femei din Statele Unite. Regina Sprâncenelor, Anastasia Soare, este pe locul 31 în topul Forbes al celor mai bogate femei care au reuşit prin forţe proprii. Cu o avere estimată la aproximativ 790 de milioane de dolari, românca este înaintea unor vedete precum Maddona, Beyonce, Barbara Streisand sau Serena Williams. 

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 21:00

Vezi și

Anastasia Soare este singura româncă din Topul Forbes al celor mai bogate femei de peste Ocean. Cu o avere estimată la aproximativ 790 de milioane de dolari, regina sprâncenelor a depăşit nume cunoscute de la Hollywood. De altfel, exact aceste nume au făcut-o celebră. I-au trecut prin mâini staruri precum Oprah, Naomi Campbell sau Jennifer Lopez.  

Anastasia Soare, printre cele mai bogate femei

Născută în Constanța, Anastasia Soare a emigrat în Statele Unite ale Americii în 1989, când avea 32 de ani. Fără să cunoască limba engleză, s-a angajat ca estetician într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills. Treptat, şi-a brevetat propria tehnică de modelare a sprâncenelor în funcție de structura osoasă a feței. 

"Am început cu Cindy Crawford. Cindy Crawford a fost prima celebritate pe care eu am întâlnit-o în 1990, lucram la un mic salon. Agenta ei a trimis-o şi atunci eram foarte nouă în Statele Unite, nu ştiam cine este Cindy Crawford. Când a venit zâmbind, m-a îmbrăţişat şi eu în mintea mea m-am gândit: este imposibil ca o femeie să fie atât de frumoasă", povesteşte Anastasia Soare.

Pe acelaşi subiect

În doar 7 ani, Anastasia avea propriul salon în celebrul cartier al vedetelor, iar 26 de ani mai târziu se laudă cu peste 2.000 de saloane în toată lumea, inclusiv în România. Măsura succesului este dată inclusiv de cei pe care îi numeşte prieteni. Foarte populară printre starurile de la Hollywood, a avut parte de o mare surpriză anul trecut. De ziua ei, Sharon Stone a fost printre cei care i-au cântat "La mulţi ani" Anastasiei Soare. 

Chiar dacă locuieşte de mai bine de 30 de ani în Statele Unite, într-un cartier de lux, şi are vecini vedete cu milioane de fani în toată lumea, Anastasia se bucură mult de câte ori ajunge în România şi nu uită să o promoveze pe social media. Zilele acestea este în ţară şi a pus pe Instagram imagini cu podul lui Anghel Saligny şi centrul Bucureştiului.

Românca este în topul bogaţilor în faţa unor nume mari precum celebra Madonna, care a strâns în cei aproape 50 de ani de carieră aproximativ 580 de milioane de dolari, sau a lui Beyonce, care are acum o avere estimată la 540 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Averea Anastasiei Soare, românca supranumită "Regina Sprâncenelor" care a dat lovitura în SUA. E mai bogată decât Maddona, Beyonce sau Serena Williams