Antena Meniu Search
x

Biletele de tren care pot fi cumpărate şi prin SMS. Anunţul CFR Călători

CFR Călători anunță că biletele pe ruta Gara de Bord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate, din luna februarie, și prin SMS

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 16:40

Anunţul CFR Călători - Shutterstock (scop ilustrativ)

Potrivit unui comunicat al companiei de transport, transmis marți, pentru călătoria cu trenurile CFR Călători pe relații de pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur, călătorii au posibilitatea de a cumpăra titluri de călătorie electronice prin SMS, înainte de urcarea în tren, prin transmiterea unui SMS la numărul 7458.

Cât costă biletul de tren pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur

Pentru achiziționarea unei călătorii, se va transmite prin SMS la numărul 7458 litera: B – pentru un bilet spre stația București Nord și O – pentru un bilet spre stația Aeroport Henri Coandă.

Tariful unui bilet, în orice direcție, este de 1,20 euro + TVA, la care se adaugă și costul SMS-ului trimis la 7458: 0,05 Euro + TVA în Orange și Telekom, gratuit în Vodafone și Digi, susține CFR Călători.

„Prin transmiterea unui SMS se poate cumpăra titlul de călătorie pentru o singură persoană, (bilet întreg). În urma transmiterii SMS-ului, călătorul va primi un mesaj SMS cu un link, la accesarea căruia se va deschide codul QR pentru verificare. La verificarea titlurilor de călătorie de către personalul feroviar, este obligatorie prezentarea mesajului SMS cu codul QR în vederea verificării titlului de călătorie SMS, a perioadei de valabilitate și a statusului (valabil sau expirat)”, se arată într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Biletele de tren care pot fi cumpărate şi prin SMS. Anunţul CFR Călători