Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2023. Cum arată vacanţa de vis, cumpărată la reducere: cât costă un sejur de 7 zile în Thailanda, la "super-ofertă"

Un Black Friday cu de toate pentru toţi, dar mai ales pentru toate buzunarele. Aşa a debutat anul acesta campania, cu reduceri pentru orice, de la gadgeturi, la vacanţe sau cărţi! Comercianţii au înţeles că românii cumpără în această perioadă cât pentru un an, aşa că şi-au extins şi adaptat oferta.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 09.11.2023, 21:17

Vezi și

Dacă nu ne-am hotărât unde plecăm la iarnă, putem face o rezerva la cald pentru a profita de reducerile de Black Friday. "Din România avem mai multe chartere, către destinaţii calde, Dubai, Egipt, Mombassa, Kenya, Maldive, Thailanda. Tarifele pentru Egipt încep de la 299 de euro de persoană pentru un hotel de 4 stele cu all inclusive, pentru Omman, 500 de euro de persoană, pentru destinaţii mai îndepărtate, cum este Thailanda, 999 de euro de persoană, 7 zile de cazare, bilet de avion cu toate taxele incluse", a declarat Cosmin Marinof, director agenţie de turism.

De Black Friday, firmele de curierat se aşteaptă să livreze până la jumătate de milion de colete

Destinaţiile româmeşti sunt căutate pentru sărbători. "Vor putea merge şi pe zona de nord, Maramureş, unde tarifele pornesc de la 1500 de lei de persoană pentru  un sejur de trei nopţi cu masă festivă inclusă. În zona Prahovei, un hotel de 4 stele, ar fi undeva la 2500-3000 de lei cu mesele incluse", a declarat Ana Voican, manager agenţie de turism. De Black Friday avem reduceri şi la vacanţe. De exemplu, un sejur în Turcia, Grecia, Bulgaria sau Spania, pentru sezonul estival următor, îl putem cumpăra acum chiar şi la jumătate de preţ. Iar pe plajă merită să citim şi o carte bună, pe care o putem cumpăra acum, la Black Friday cu reducere de până la 40%.

"O altă promoţie interesantă este cea la carte străină. Unde e o majoritate de carte în limba enegleză, ne referim aici la toate albumele pe care le propunem. Ne referim aici la istoria artei, la artă plastică, design şi arhitectură, albume despre film sau muzică, iar alături de albume, această ofertă de 2+1 se adaugă şi întreaga ofertă de non-ficţiune în limba engleză", a declarat Sevil Lăzărescu, şef de librărie. Dăm banii pe cărţi, dar marea vânătoare e de gadgeturi, fie că e vorba de  telefoane sau electrocasnice inteligente, proiectate să ne facă viaţa mai uşoară.

"Avem reduceri de Black Friday de până la 50% atât în magazinele fizice, cât şi în magazinul online. Discounturile sunt disponibile pentru telefoane smart, pentru gadgeturi, pentru produse de casă, aspiratoare robot, purificatoare de aer, trotinete, ceasuri inteligente. Reducerile sunt disponibile pentru toate gamele de buget, atât pentru telefoanele vârf de gamă, cât şi pentru cele mai accesibile, care pot fi achiziţionate cu abonamente cu reduceri de până la 50% în primul an", a declarat Laura Spătaru, director de vânzări. Mâine de Black Friday, firmele de curierat se aşteaptă să livreze până la jumătate de milion de colete. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023. Cum arată vacanţa de vis, cumpărată la reducere: cât costă un sejur de 7 zile în Thailanda, la "super-ofertă"